Candal başkan olduğunda AK Parti’ye mi geçecek?

Candal başkan olduğunda AK Parti’ye mi geçecek?
09.03.2019
A+
A-

Tekkeköy’de AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Mustafa Candal AK Parti aday göstermeyince iyi partinin Tekkeköy adayı olurken Tekkekköy’de seçim çalışmaları sırasındaki konuşması bu ne perhiz bu ne lahana turşusu lafını akıllara getirdi.

Mustafa Candal yaptığı konuşmada; Biz bu yollarıda hiçbirşey yokken yürüdük. Biz Adalet Kalkınma Partisi zamanında reisimize kimse muhtar olamaz dediği günde biz vardık yanında. Onun yolunda yine zalimlik yapanlar şimdi gelmişler bizi kötülüyor.

Biz neden buradayız. Ben 17 sene AK Parti’nin içinde siyaset yaptım. Bizim reisimize, bizim Genel Başkanımıza hep yanlış bilgiler verildi. Biz AK Parti’ye Tekkeköy’den yüzde 80 oy çıkarttık.

Kardeşim dedi sağda solda diyormuşsun ki sen belediye başkanı olduğunda AK Parti’ye geçecekmişsin. E tamam bunu millet karar verir kardeşim sen karar veremezsinki. Bu millet beni nerede görmek istiyorsa, bu milletle ben varım. Bu millet ne istiyorsa ben onu yapacam dedi.

AK Parti’den Tekkeköy Belediye Başkanı olursa tekrar AK Partiye geçeceğini ima eden Mustafa Candal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın sözlerinide unutmuş olmalı ki Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler sözünü davasına ve AK Parti’ye ihanet edeler için kullanmış ve bu yönde böyle bir açıklama yapmıştı.

MUSTAFA CANDAL OLAY AÇIKLAMALAR!

MUSTAFA CANDAL'DAN MERAL AKŞENERİ KIZDIRACAK SKANDAL AÇIKLAMLAR!

RELAX TV paylaştı: 9 Mart 2019 Cumartesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber