Büyük Anadolu Hastaneri’nden Tıp Bayramı’na özel gece

Büyük Anadolu Hastaneri’nden Tıp Bayramı’na özel gece
16.03.2019
A+
A-

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkilileri, doktorlar, sağlık çalışanları ve aileleri ’14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenledikleri yemek programı ile kutladılar.

Bir restaurantta düzenlenen yemekte Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Çiftlik Başhekimi Uzm.Dr. Ersen Hürmüzlü, Meydan Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Alparslan Tuğta, hastane idarecileri, görevli doktorlar katıldı.

Düzenlenen yemek programında konuşma yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, “Yeni Zellanda’da 49 müslüman kardeşimiz şehit oldu. Ben buradan ailelerine sabırlar diliyorum ve ülkemiz içinde şükretmek istiyorum. Geçen Tıp bayramında da yine böyle bir güzel yemek organizasyonu yapmıştık. Bu vesile ile aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. O zaman Allah tekrarına kavuştursun demiştim. Ve yine bugüne kavuştuk ve bir arada olma fırsatı verdi. İnşallah bir sonraki Tıp bayramında da daha geniş bir kadroyla buluşuruz diyorum. Hepinizin tıp bayramını kutluyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu’nun konuşmasının ardından pasta kesimi yapıldı, hatıra fotoğrafı çekinildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber