Büyük Anadolu Hastaneleri’nden İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
11.09.2019
A+
A-

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başlaması vesilesiyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i ziyaret etti.

Yeni eğitim öğretim yılının öğretmenler ve öğrenciler başta olmak üzere bütün eğitim camiasına hayırlı olması dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir eğitim alması büyük bir özveri ve fedakarca çalışan öğretmenlere ve eğitim camiasına teşekkür etti.

Özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirilmesi için Büyük Anadolu Hastaneleri olarak seferber olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten, “çocuklarımız en büyük sorumluluğumuzdur” diyerek sıcak misafirperverliğinden ötürü İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de; güzel dilek, temenni ve ziyaretlerinden ötürü Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen’e teşekkür etti

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber