Büyük Anadolu Hastaneleri’nden iki ayrı anlaşma

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden iki ayrı anlaşma
29.03.2019
A+
A-

Baran Plaza Sorumlusu Nurcan Baran ve Saim Baran ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzaladı.
Anlaşma çerçevesinde Baran Plaza içerisinde bulunan 27 kurumun çalışanları ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış oldu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “Sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut olmaya, her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile misafirlerimize aile ortamı sunmaya devam ediyoruz.

Alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz. Hastane olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz.

Bu anlamda bu imkanlardan daha iyi faydalanmaları amacıyla eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Yapılan anlaşma ile kurum yöneticileri, çalışanları ve birinci derece yakınları hastanemizin sağladığı indirimlerden yararlanabiliyorlar.

Bu düşünceler içinde bizde Baran Plaza binası içerisinde 27 kurumun çalışanları ve birinci derece aile yakınlarının hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nin sağlık hizmetlerinin dışında şehre sağladığı ekonomik katkısıyla önemli bir kuruluş olduğunu belirten Plaza Sorumluları Nurcan Baran ve Saim Baran ise, “Yapılan anlaşmayla birlikte plazada bulunan kurumların çalışanları ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. Bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Askon ve Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık anlaşması

Samsun ASKON Şubesi ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Anlaşması imzalandı.

Anlaşma çerçevesinde Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyleri ve birinci derece yakınlarınıda hastanenin sağlamış olduğu hizmetlerden indirimli olarak yararlanabilecekler.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor.

TEŞEKKÜR ETTİ
ASKON Samsun Temsilicik Başkanı Ahmet Alp Doğru ise, “Yapılan anlaşmayla birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nin sağlamış olduğu hizmetleri indirimli olarak yararlanabilecekler. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği olarak bize bu imkanı sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “Hastanelerimiz Edirne’den Kars’a ve Samsun’dan Adana’ya dünyanın dört bir yanından gelen hastalara umut olmaya, her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile misafirlerimize aile ortamı sunuyoruz. Alanında akademik ve uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz.

İnsan sağlığını her şeyin üstünde gören hastanemiz kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle kurumsal sağlık anlaşması yaparak hastanemizin sunmuş olduğu imkanlardan daha fazla alana yayabilmek adına gerçekleştirmektedir. Yapılan anlaşma ile hastanemizin sağladığı indirimlerden yararlanabiliyorlar.

Bu anlamda Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’ne hizmet sunuyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber