Büyük Anadolu Hastaneleri’nde anlamlı etkinlik

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde anlamlı etkinlik
20.03.2022
A+
A-

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı vesilesiyle Büyük Anadolu Hastaneleri’nde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Büyük Anadolu Hastaneleri ve Mafen Eğitim Kurumları ile birlikte hastane lobisinde, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” dolayısı ile etkinlik gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen etkinliğe hastane yönetimi, doktorlar, sağlık çalışanları, Mafen Eğitimcileri ve öğrencileri ile birlikte hastalarda katılım sağladı.
“Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olan aziz şehitlerimiz ve tüm kahramanlarımız, sonsuza kadar gönlümüzde yaşayacaklar” sözünün ruhu ile düzenlenen program öncelikle saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Öğrenciler daha sonra günün anlam ve önemini içeren oratoryo gerçekleştirdiler.
Anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi ise, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber