Büyük Anadolu Hastaneleri Esnaf ve Sanatkarların yanında

Büyük Anadolu Hastaneleri Esnaf ve Sanatkarların yanında
09.04.2021
A+
A-

Büyük Anadolu Hastaneleri, Atakum Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Kurumsal Sağlık Sözleşmesi imzaladı. Sözleşme ile birlikte kooperatife bağlı esnaf ve sanatkârlar ile birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkânlardan faydalanabilecekler.

Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını geniş bir yelpazede sürdürmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ile birlikte Atakum Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek’i kooperatif binasında ziyaret etti.

ZORLU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Genel Müdür Yasemin Turan, “Tüm dünya ve ülke olarak bir yılı aşkın süredir Covid-19 pandemi süreci içindeyiz. Biz sağlık çalışanları olarak vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına tüm gayretli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süreçte kaybettiğimiz arkadaşlarımız oldu. Rabbim’den covid-19 hastalığından ötürü vefat edenlere rahmet diliyorum. Halen bu hastalıkla mücadele edenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belirttiğim gibi ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte esnaf ve sanatkârlarımızın da omuzlarında büyük yük var. Biz Büyük Anadolu Hastaneleri olarak bu yükü biraz daha hafifletmek adına Atakum Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Kurumsal Sağlık Sözleşmesi imzaladık. Sözleşme ile birlikte kooperatife bağlı esnaf ve sanatkârlar ile birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkânlardan faydalanabilecekler. Sıkıntılar paylaşıldıkça azalır toplum olarak hep birlikte birbirimize sahip çıkarak inşallah bu pandemi sürecini de atlatmış oluruz. Buradan Samsunlulara bir sağlık çalışanı olarak mesaj vermek istiyorum. Lütfen Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyalım, uymayanları lütfen uyaralım.” dedi.

BAŞKAN SİNECEK’TEN TEŞEKKÜR
Nazik ziyaretleri için hastane yönetimine teşekkür eden Başkan Sinecek ise, “Geçtiğimiz günlerde kooperatif binamızda yoğun bir basın mensuplarının katılımıyla “Yarına Erteleme Sağlık Kart” uygulamasının detaylarını paylaşmıştık. Orada da belirttiğim gibi Atakum Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi olarak esnafımızın bu zor günlerinde yanlarında olabilmek adına, sağlıkta fırsat eşitliğini sağlamak adına “Yarına Erteleme Sağlık Kart” uygulamasını başlattık. Tüm üyelerimizin sağlığı ve yarınları bizim için önemli çünkü. Buradan esnaf ve sanatkârlarımızın her zaman yanında olan Büyük Anadolu Hastaneleri’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan imzalanan Kurumsal Sağlık Sözleşmesi’ni Samsun Atakum Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Aynur Sipahi’ye teslim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.