Büyük Anadolu Hastaneleri enflasyonla topyekün mücadelede Samsunluların yanında!

Büyük Anadolu Hastaneleri enflasyonla topyekün mücadelede Samsunluların yanında!
19.02.2019
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından ekim 2018 ayında açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı Kampanyası’na o günden itibaren destek vererek milli bir duruş sergileyen Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri kampanyaya olan desteğini tüm branşlarda sürdürüyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Sağlıklı bir yaşam için Halkımızın yanındayız sloganıyla ülkemizde yaratılmak istenilen ekonomik krizi bahane ederek zam fırsatçılığı yapanlara inat ekonomik farkındalık yaratan Büyük Anadolu Hastaneleri yine bir ilk gerçekleştirerek Samsunluların yanında oldu.

Hastaneye hangi branşlarda olursa olsun gelen vatandaşların, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı Kampanyası’nın sürdüğünü görmesi büyük takdir topladı.
Vatandaşların hastaneye geldiğinde, muayene ücretine zam beklerken, hastane görevlisinden “Tüm branş doktorlarımızın muayenelerinde, “Topyekun Mücadele Programı Kampanyası” dahilinde gerçekleştirdiğimiz indirime tabidir” sözünü duyması, insanları mutlu ederken, yetkilere teşekkür ettiler.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ
Halkımızın yanına olmak en önemli asli görevimizdir diyen Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, “Kuruluşundan itibaren insani değerleri önemseyerek, hasta sağlığı ve güvenliğine önem arz eden ilkelerimiz, alanında uzman akademik kadromuz, dinamik, çalışkan, tecrübeli ekibimiz ile son teknoloji cihazlarımız ile birleştirerek dünya standartlarında kaliteli, güvenilir, eşit sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Büyük Anadolu Hastaneleri olarak, sadece Türkiye’den değil Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimize sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Bu anlamda milletimizin menfaatine olan her türlü kararın destekçisi olmak, bizim birinci vazifemizdir. Bu nedenle, enflasyonla topyekün mücadelede biz de ilk günden itibaren destekliyor, halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber