Büyük Anadolu Çocuklarla buluştu

Büyük Anadolu Çocuklarla buluştu
24.04.2019
A+
A-

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Lovelet Outlette düzenlenen Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliklerinde çocuklarla buluştu.

Bu yılda büyük bir çoşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve reklam departmanı çalışanları Lovelet Outlet’de düzenlenen Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliklerinde çocuklar için sürpriz hediyeler hazırladı. Dağıtılan hediyeler ile birlikte çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri adına yüz boyama ve hamur oyunları gibi atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Yapılan faaliyetin önemini vurgulayan Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Ruhsan Konaçoğlu “ burada birlikte vakit geçirdiğimiz çocukların büyük bir kısmının gözlerini Büyük Anadolu’da açmış olmaları, bizler için oldukça gurur verici. Hastanemiz olarak sadece doğumunu gerçekleştirmek değil, sonrasında da böylesi güzel bir günde bir araya gelerek yapmış olduğumuz paylaşımlarla, kurum ve müşteri ilişkisinden çok daha ötesini amaçladığımız aile samimiyetini yakalamış olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.