Beylerbeyispor’da Mutlucan Zavotçu Dönemi Başladı

Beylerbeyispor’da Mutlucan Zavotçu Dönemi Başladı
22.08.2023
A+
A-

Beylerbeyispor’da Mutlucan Zavotçu Dönemi Başladı

BHA SPOR SERVİSİ

Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı‘nın yeni Teknik Direktörü Mutlucan Zavotçu oldu. Zavotçu, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde kendisini kırmızı yeşilli kulübe bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Törene, Sportif Direktör Onur Başar’da katıldı.

İmza töreninin ardından Sportif Direktör Onur Başar ve Teknik Direktör Mutlucan Zavotçu açıklamalarda bulundu.

“Hep Birlikte Şampiyonluğa Ulaşacağımıza İnanıyoruz”

Mutlucan Zavotçu’nun kadın futbolunda tecrübeli bir isim olduğunu belirten Onur Başar, “2023-24 sezonu için hem oyuncu bazında hem de teknik heyet bazında kadromuzu, yapımızı, ailemizi güçlendirmeye devam ediyoruz. 2023-24 sezonu için takımımızın yeni teknik direktörü olarak Mutlucan Zavotçu hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi kadın futbolunda çok tecrübeli bir isim. Geçmişte kazandığı şampiyonluklarla beraber Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı’na çok değerler katacağına inanıyoruz ve hep birlikte şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

“Şampiyonluğun Sonuna Kadar Zorlayacağımızın Sözünü Verebiliriz”

Beylerbeyispor ile başarılı bir sezon geçirmek istediğini ifade eden Mutlucan Zavotçu ise, “Bu sezon çalışmaları kapsamında hem başkanımız hem yönetim kurulumumuzun bize görev tayin ettiği noktada bende buradayım. Kulübümüzün bu sezon sloganı olan kazanmaya geldik sloganının etkisiyle bende kazanmak için takıma yardım etmek için buradayım. Çok değerli bir başkanımız, çok önemli bir vizyona sahip bir baba figürümüz var ve bununla beraber çok değerli bir teknik ekibimiz, idari yapımız ve çok üst düzey oyunculardan da oluşan kadromuz var. Bizde sınırlarımızı zorlayarak şampiyonluğu sonuna kadar zorlayacağımızın sözünü verebiliriz. Bundan sonraki süreçte de hem Beylerbeyi camiasına hemde başkanımıza, yönetim kurulumuza hak ettikleri başarıları kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

2006 yılında teknik direktörlük kariyerine başlayan Mutlucan Zavotçu birinci, ikinci ve üçüncü lig şampiyonlukları kazandı. Zavotçu’nun Şampiyonlar Ligi deneyimi de bulunuyor.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber