Benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın, öyle bir şey yok!

Benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın, öyle bir şey yok!
10.07.2024
9
A+
A-

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Genel Başkanı, Türk İnternet Medyası Birliği Kurucusu (TİMBİR) ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa “Demokraside bir oy fazla alırsınız ve seçilirsiniz. Benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın, öyle bir şey yok!” dedi.

featured






Dr. Süleyman Basa: Benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın, öyle bir şey yok!

ANKARA-BHA

AKK Başkan Yardımcısı Dr. Süleyman Basa, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Ankara Kent Konseyi Genel Kurulu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dr. Basa, AKK’nin ilk kurulduğunda 260 bileşeni olduğunu ve bugün bileşen sayısının 2700’e çıktığını aktararak “10 kat büyümüşüz” dedi. Basa, genel kurula katılanların Ankara’ya sahip çıkmak için orada olduklarını söyledi. “Ankara Kent Konseyi, Ankara’ya sahip çıkanların mekanıdır” diye konuşan Süleyman Basa, yeni dönemde kent için çalışmaların ara vermeden devam edeceğini açıkladı.

Dr. Basa, demokrasinin yıkılmaz gücünü vurgulayarak “3 kişi toplayacağım 2500 kişinin karşısında konuşacağım devri bitmiştir. Demokraside bir oy fazla alırsınız ve seçilirsiniz. Yok benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın. Böyle bir şey yok. ” dedi.

Basa “Kent konseyinin bu ruhunu anlamak gerek. Bizim asıl görevimiz AKK’ye sahip çıkanların hakkını korumaktır” diyerek Sanattan spora, kültürden eğitime AKK çatısı altındaki bir çok çalışma gruplarına herkesi davet etti.

 

 

Dr. Süleyman Basa: Benim oyum bir ama herkesten fazla sayılsın, öyle bir şey yok!


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber