Bedri Yaşar; Herkese sağlık bereket diliyorum

Bedri Yaşar; Herkese sağlık bereket diliyorum
05.05.2020
A+
A-

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, darda kalanları bolluğa erdirdiğine, umutları tazelediğine inandığımız, baharın müjdesisi ‘Hıdırellez’in herkese bereket ve sağlık getirmesini diledi.
Yaşar, her sene 5-6 Mayıs tarihlerinde çok sayıda ülkede (Anadolu, Kırım ve Azerbaycan ile Orta Doğu ve Balkan ülkelerinde) bahar bayramı olarak kutlanan ‘Hıdırellez’ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Mesajında covit 19 virüsü dolayısıyla yaşanan sorunların en önemlilerinden birinin de sosyalleşme sorunu olduğunun altını çizen Yaşar, Bu baharda bayramımız evde geçecek belki ama gönlümüzün baharı solmasın. Allah can sağlığından mahrum bırakmasın, beterinden korusun. Umudumuzu  kaybetmeyeceğiz. Her sorunun üstesinden el birliğiyle geleceğiz. Umudu yitirmek yok, biraz daha sabır’ ifadelerini kaydetti.

Anadolu’da, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğuna inanılan Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberlerin yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülen baharın
habercisi Hıdırellez’in yine sokaklarda, sahillerde doyasıya kutlanacağını, sadece biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu hatırlatan Yaşar, ‘Dileklerinizin kabul, ömrünüz bereketli ve sağlıklı olması duasıyla herkesin Hıdırellez Bayramı kutlu olsun’dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.