Başkan Zihni Şahin’den SAMSUNSPOR çağrısı

Başkan Zihni Şahin’den SAMSUNSPOR çağrısı
14.03.2019
A+
A-

Samsunspor’a olan tutkusu ile bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, tüm Kırmızı-Beyaz sevdalılarına anlamlı bir çağrıda bulundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Samsunspor için çok önemli ve anlamlı bir çağrıda bulundu. Şahin mesajında, “Artık vakti gelmedi mi? Şehr-i Samsun’u Samsunspor’umuzun renkleriyle süsleyelim” dedi.

‘İSMAİL UYANIK’A NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR’

Mesajına, “Samsunspor tarihinin en kötü sezonuyla kapattığımız geçen yılın ardından, kabustan uyanmamıza ve tekrar hayaller kurmamıza imkan sağlayan başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Girdikleri bu kavgadan alınlarının akıyla çıkacaklarına hiç şüphem yok” diyerek başlayan Zihni Şahin, şöyle devam etti:

“8 final maçımız kaldı ve bunların 5 tanesi evimizde oynayacağız. Artık vakti gelmedi mi?  Şehr-i Samsun’u bayraklarla süsleyelim, kentimizi sevdamız olan Samsunspor’umuzun renkleriyle donatalım. Armamıza bağlılığımızı dosta düşmana gösterelim. Şehrimizin ne kadar güçlü olduğunu, Samsunsporumuzun arkasında güçlü bir şehir olduğunu ortaya koyalım. Samsun’un, Samsunspor için mücadele eden yürekli koca bir şehir olduğunu tüm ülkeye gösterelim.

BAYRAMPAŞA MAÇI ÖNCESİ HERKESE BAYRAK

17 Mart 2019 Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Bayrampaşa maçı, bu anlamda bizim için son derece önemli. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü’nden 1 gün önce gerçekleştireceğimiz bu önemli maç öncesinde, stadyum girişinde tüm taraftarlarımıza şanlı Türk Bayrağımızı ve Arma’nın Peşinde projesi bayraklarını dağıtacağız. Tribünleri kırmızı beyaz ile donatacağız. Yine bu bayraklarla da maç sonrasında şehrimizi kırmızı beyaz renklerle dolduracağız.

ARMANIN PEŞİNDE BİR ŞEHİR

Tüm hemşerilerimizi, sevdamız olan Samsunsporumuza destek olmaya ve bu coşkuyu paylaşmaya davet ediyoruz. Armaya adanmış hayatlar için, ömründen verenler için, ‘Arma’nın Peşinde’ bir şehir…”

Bugün projelerini açıklayacak olan Başkan Zihni Şahin’den davet

Atakum için büyük gün, BUGÜN!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, gelecek 5 yılda Atakum’u adeta şaha kaldıracak projelerini bu akşam saat 19.00’da açıklıyor

Cumhur İttifakı’nın Atakum’da Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, bu akşam saat 19.00’da projelerini açıklıyor. Başkan Zihni Şahin, “Tüm hemşehrilerimi bu büyük buluşmaya davet ediyorum. Katılımlarından mutluluk ve onur duyacağım ” dedi.

SAMSUN, CUMHURİYETİ KURAN İRADENİN ŞEHRİ!

Atakum’daki Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Proje Tanıtım Toplantısı’ ile ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Zihni Şahin, şu mesajları verdi:

“Cumhuriyetimizin destanı, 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu topraklarda başladı. Biz Cumhuriyeti kuran iradenin şehriyiz. Cumhuriyetle beraber büyüdük. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün değerlerini yaşadığımız Atakum’da, milli mücadelemizin başlangıcının 100’üncü yılı olan 19 Mayıs 2019’u coşkuyla kutlayacağız. Atakumumuzu Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olan 2023’e hazırlayacağız.

DAHA MUTLU, DAHA HUZURLU, DAHA GÜVENLİ ATAKUM

Atakum mavi ve yeşilin şehridir. Daima temiz, sakin ve huzurlu kalacaktır. Atakum daha mutlu, daha huzurlu, daha rahat, daha düzenli, daha gelişmiş ve daha ileriye gitmiş bir şehir olacaktır. 2019 – 2024 projelerimizle biz bunun için varız. Bu projeleri hayata geçirmek için varız.

SİYASİ GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN!..

Siyasi görüşü ve hayat tarzı ne olursa olsun bütün hemşerilerimiz belediye yönetiminde söz sahibi olacak, istişare kültürü Atakum’da hakim olacaktır. Belediye faaliyetlerinde muhtarlar, STK’lar ve diğer kamu kurumlarıyla koordinasyona, Büyükşehir ve hükümetimizle iş birliğine açık bir yönetim anlayışı benimsenecektir. Yönetimde şeffaflık ve ortak akıldan taviz verilmeyecektir. Atakum için, sevgiyle başlayacağız, sevgiyle yöneteceğiz ve sevgiyle birlikte yürüyeceğiz.

KADINLAR, GENÇLER, EMEKLİLER, ENGELLİLER…

Kadınlar, gençler, yaşlılar, öğrenciler, çocuklar, aileler, eğitim ve sağlık camiası, emekliler, engelli kardeşlerimiz, sporcular, esnaflar, girişimciler, çalışanlar, tarımla uğraşan üreticilerimiz, ihtiyaç sahibi mağdur insanlarımız, kısacası toplumumuzun tüm kesimlerini ilgilendiren vizyon ile projelerimizi hazırladık. Projelerimizle Atakumumuzu her alanda daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. Atakumumuz turizm, gençlik, kültür sanat, trafik düzeni, çevre, akıllı şehir uygulamaları ve ulaşım gibi  pek çok alanda uluslararası standartlarda dünyanın tanıdığı bir şehir haline getireceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.