Başkan Topaloğlu Şehit ve Gazi aileleriyle buluştu

Başkan Topaloğlu Şehit ve Gazi aileleriyle buluştu
25.05.2018
A+
A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, 19 Mayıs Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; “İftarlar sadece nimetlerin değil acıların paylaşılmasına da vesile olmaktadır. Bu gün iftarımızı Şehit ve Gazi ailelerimizle birlikte yaptık. Bizler sizleri asla unutmayacağız. Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne göz dikenler asla o kirli emellerine ulaşamayacaktır. Ülkemiz büyük bir devlet. Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için ciddi hizmetler veriliyor. İnşallah bu hizmetleri daha da ileri götüreceğiz. Bizler ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Vatanımız için canlarını siper eden Şehitlerimize ve Gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Katılımızdan dolayı büyük bir mutluluk duydum. Ramazanınız mübarek olsun”. Dedi.

19 Mayıs Kaymakamı Yavuz Güner;” Bu gün burada rahat nefes alabiliyorsak sizin değerli evlatlarınız sayesindedir. Acılarınızı paylaşıyor, Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda kapımız her zaman sizlere açıktır. Ramazanınız mübarek olsun” .Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber