Başkan Topaloğlu imar barışı konusunda bilgilendirme yaptı

Başkan Topaloğlu imar barışı konusunda bilgilendirme yaptı
11.06.2018
A+
A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu Çamlıca Mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeği programına katıldı.

Çamlıca Mahallesinde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan köy konağı bahçesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu mahalle sakinleriyle birlikte iftarını açarak, İmar Barışı konusunda bilgilendirme yaptı.

Hükümetin müjdesi olan İmar Barışı konusunda bilgilendirme yapan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” En son İmar Barışının 34 yıl önce çıkarıldığını, uzun zamandır hükümetin üzerinde çalıştığı ve adımının birkaç gün önce atıldığı İmar Barışı ile ilgili başvurular sanal ortamdan e-devlet üzerinden ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden şahsen başvurularak yapılabiliniyor. Ruhsat problemi olan tüm hemşehrilerimize çağrımdır. 31 Ekim 2018’e kadar herkes başvurusunu yapsın.” Dedi.

Topaloğlu ilçede gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi verirken, planlanan projeler hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Çamlıca Mahalle Muhtarı Metin Yılmaz Çamlıca Mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başkan Topaloğlu’na mahalle sakinleri adına teşekkürlerini sunarak, plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.