Başkan Topaloğlu: Aç kalırız vatansız kalamayız

Başkan Topaloğlu: Aç kalırız vatansız kalamayız
30.05.2018
A+
A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına 19 Mayıs İlçesinde devam etti.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ile birlikte ilçede bulunan Sanayii Sitesindeki esnafları ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, Alaçamlılar Derneğini ziyareti ardından Engiz Mahallesindeki İftar programına katıldı.

Teravih namazı için Kuşkayası Mahallesine geçen Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu namazın ardından mahalle sakinleriyle çay sohbetinde bir araya geldi.

19 Mayıs En Şanslı İlçe

19 Mayıs İlçesine verdiği sözlerini yerine getirmenin gururuyla ‘Yaparsa yine Ak Parti yapar’ diyerek sözlerine başlayan Yılmaz; ‘’ 19 yıl belediye başkanlığı, 6 yıl karayolları bölge müdürlüğü yapmış biri olarak Samsun’a sevdalı bir kardeşinizim. Özellikle Büyükşehir yasasından sonra ilçelerimize birçok hizmetler ettik. Beton yol konusunda en şanslı ilçemiz 19 Mayıs İlçemiz oldu, Nebiyan Grup Yolu ve Yörükler Kuş Cennetine yapmış olduğumuz beton yollar bunların en bariz örnekleri. Belediye Başkanı olarak yapmış olduğumuz hizmetleri, milletvekili olarak daha da arttırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.’’ dedi.

Aç Kalırız Vatansız Kalamayız.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ise konuşmasında; ‘’ Tüm dünya 15 Temmuz gecesi Türkün gücünü gördü. Bu Millet gerekirse aç kalır ama Vatansız kalmaz. ‘Ekonomi kötü olsun, Ülke batsın, yeter ki Tayyip Erdoğan gitsin,’ zihniyetiyle savaşıyoruz. 15 Temmuzda yıkamadıkları Ülkemizi şimdi döviz kuruyla yıkacaklarını zannediyorlar ama başaramayacaklar. Oyunu Millet bozar, finali sandık yazar, diyerek yolumuza devam ediyoruz. İmam Şafii’ye sordular; -Fitne zamanı Hak ehlini nasıl bulabiliriz? İmam Şafi Hazretleri Cevap verir: -Düşman oklarını takip edin, sizi hak ehline götürecektir! Biz hak ehli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız.’’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber