Başkan Togar’ın yeni yıl mesajı

30.12.2016
A+
A-

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

2017 Yılının birçok yeni ve adından söz ettirecek projeler ve hizmetlerle dolu bir yıl olacağını belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘İyisiyle kötüsüyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2016 yılını geride bırakıp, yepyeni bir yıla umutla adım atıyoruz. 2017 Yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi adına yeni adımlar yeni umutlar ve yeni bir başlangıç olacaktır. Geride bıraktığımız 2016 yılı içerisinde, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İlçemizde yaşayan bireylerin yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak, kurumsallaşmayı sağlamak amacıyla, hizmetlerimizin tamamında katılımcı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı sergiledik. Yeni hizmet binamızı tamamlayarak tüm birimlerimizi Samsun Ordu karayolu üzerindeki modern hizmet binamızın çatısı altında topladık.

Halkımızın aileleri ve misafirleri ile hoş vakit geçirebilecekleri sosyal tesisleri yapıp hizmete sunduk. Kapalı ve açık halı saha tesislerimizi, parklarımızı, çocuk oyun alanlarımızı tamamlayarak halkımızla buluşturduk. Sosyal tesisler, spor tesisleri ve parklar yönünden ilçemize altın çağını yaşattık. Yine 2017 yılı içerisinde yep yeni projelerimiz yükselecek. Hanımlar konağı, Türk hamamı projemiz, Karadeniz’in ilk ve tek iki katlı spor kompleksi projemiz, bilgi evleri ve köy konakları projelerimiz, yeni park ve oyun alanları dışında birçok sürpriz proje önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanacak. Belediyeciliğin rutin çalışmaları dışında her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermeye gayret gösteriyoruz’’ şeklinde konuştu.
2017 yılı Tekkeköy için büyük bir fırsat
Tarih, kültür, sanayi, doğa ve turizm kenti Tekkeköy’ü dünyaya tanıtmak için 2017 yılının ve 2017 yılı içerisinde Samsun’da düzenlenecek olimpiyatların büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Togar, ‘‘Birçok farklı ve ses getirecek projeyi, hizmeti 2017 yılı içerisinde hayata geçirerek, ilçemizin ismini tüm dünyaya duyuracağız. Hizmetlerimizin ve projelerimizin tek tek hayat bulmasıyla Tekkeköy çok hızlı bir gelişim ve hizmet atağını yaşıyor. Her mahallede her sokakta belediyemiz tarafından bir çalışma yürütülüyor. 2017 yılı bizler için çok önemli bir yıl olacak. Birçok farklı proje ve çalışmanın inşa edilmesinin yanında olimpiyatlar öncesinde ilçemizde gerekli tüm çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz. 2017 yılının, hedeflerimize ulaşmamızda bir fırsat yılı olması için var gücümüzle tüm personelimiz ile dur durak bilmeden çalışarak, dünyanın 160 farklı ülkesinden olimpiyatlar için bölgemize gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız. Her yeni yılda bir önceki yıla göre kat kat daha fazla hizmet ortaya koyarak ilçemizi geleceğe taşımaya devem edeceğiz.
Yeni yılın başarılarla ve örnek projelerle, refah içinde, geleceğe emin adımlarla yürüyüp, birbirinden önemli işlere imza atacağımız bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın ilçemize, ilimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber