Başkan Togar’dan tebrik mesajı

Başkan Togar’dan tebrik mesajı
10.07.2018
A+
A-

Başkan Togar, “Yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’nin önündeki engelleri kaldıracağını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kabinede görev alan tüm bakanlarımızı tebrik eder, bu yüce davada başarılar dilerim” dedi.

Togar “Yeni Sistem ve Yeni Kabine Hayırlı Olsun”

Yeni dönemin Türkiye ve tüm İslam coğrafyası için hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkan Togar, “Ülkemizde yeni bir sayfa açıldı. Birçok bürokratik engel tarihe karışıyor. Daha hızlı kararların alınıp uygulanacağı yeni sisteme artık geçtik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, ülkemizi daha üst seviyelere taşıyacak Bakanlarımız artık belli oldu. En kısa sürede en üstten en alta kadar tüm kurum ve kuruluşlar yeni sisteme adapte olacak. Artık dünyada söz sahibi olan bir Türkiye olma vakti geldi. Alanında uzman ve konusuna hakim kişilere Cumhurbaşkanımız görev verdi.  Yeni oluşturulan kabinede hem siyaset hem de özel sektörden bakanlarımızın ülkemiz adına canla başla mücadele eder iken bizlerde tepeden tırnağa bir olarak biz olarak ülkemizi 2023 – 2053 – 2071 hedeflerine taşıyacağız. Oluşturulan kabine görev alan bakanlarımız omuzlarına yüklenen yükün bilincinde. Ülkemizi en üst seviyelere taşıyarak her alanda dünyanın sayılı devletleri arasına çıkartacaklarına inancımız tamdır. Bu yeni dönemin ülkemize, milletimize, mazlumlara ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum.  Rabbim yeni sistemin ilk Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni kabinede görev alan tüm bakanlarımızın yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber