Başkan Togar: 15 Temmuz Tarihi Parkta Yaşatılacak

Başkan Togar: 15 Temmuz Tarihi Parkta Yaşatılacak
19.07.2016
A+
A-

Tekkeköy Belediyesinin yeni parkının ismi 15 Temmuz Demokrasi parkı oldu Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçenin en büyük ve en kalabalık mahallesine her türlü donanıma sahip olarak yapılan parkına 15 Temmuz Demokrasi parkı ismi verildi.  

 

15 Temmuz 2016’nın demokrasi tarihinin sayfalarına kara bir leke olarak eklenmesinin yanında Milletin darbelere karşı duruşuyla askeri terör şebekesinin oyununu bozduğunu söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Türk Milleti darbecilere karşı birlik beraberlik örneği sergileyerek, tek yürek tek yumruk olarak hareket etti ve tüm dünyaya büyük bir demokrasi dersi verdi. 15 Temmuz 2016 tarihi aynı zamanda Milletin zaferinin darbelere karşı dik duruşunun sergilendiği tarihi bir gündür. Vatana, millete ihanet eden askeri terör şebekesinin oyununu aziz Türk Milleti bozarak meydanlara indi. Cadde ve sokaklarda gece gündüz nöbet tutarak tüm dünyaya demokrasi dersi verdi.

Darbecilere karşı Milletin dur dediği 15 Temmuz tarihini yaşatmak,  gelecek nesillere bu tarihte yaşananları anlatmak, unutturmamak maksadıyla parkımıza 15 Temmuz Demokrasi parkı ismini verdik. Yaklaşık iki buçuk dönümlük alan üzerine yeni kurduğumuz bu çok donanımlı parkımız çocuk oyun alanı, spor alanı ve fitness alanı ile ailelerin oturacağı banklardan oluşuyor. Barındırdığı donanımlar yönünden bu park çok zengin ve farklı bir parkımız. Bu parkımızın tamamlanmasının ardından parkımıza bir isim verme konusunda çeşitli görüşmeler ve toplantılar ile anket çalışması gerçekleştirdiğimiz dönemde Cenab-ı Allah bizleri böyle bir imtihanla karşı karşıya bıraktı. Ama Allah’a şükürler olsun ki bu imtihanı da yüz akıyla atlattık ve tüm dünyaya demokrasi dersi verdik. Daire amiri ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile toplantı esnasında parkımıza ne ismi verelim konusuna son noktayı koyarak ilçemizin en büyük ikinci parkına 15 Temmuz Demokrasi parkı adını vermeyi kararlaştırdık’’ dedi. 

9 (1) 8 6 5 (1) 5 15 14 12 11 10

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber