Başkan Tekin: Anneler Toplum hayatın temel yapı taşıdır

Başkan Tekin: Anneler Toplum hayatın temel yapı taşıdır
14.05.2018
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Şefkat ve merhamette güneş gibi olan anneler, merhametli bir toplumun inşacısıdırlar” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından annelere özel bir program düzenlendi. Yalı Kafe de düzenlenen programa MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, ilçe başkanları, 27. Dönem milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Toplum hayatının temel yapı taşı olan anneler, ailenin çekirdeği ve vazgeçilmezidir. Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın; en masum ve temiz duyguların timsali annelik ulvi bir müessesedir. Anne, nesli temin ve talimin kaynağı olmakla birlikte, ailenin fiili reisi, memuru, işçisi, esnafı, işvereni ve en önemlisi herkesin öğretmenidir. Anneliğin ayrıştırıcı, ötekileştirici değil, toplumu yakınlaştıran, birleştiren, bütünleştiren bir rolü vardır. Şefkat ve merhamet membası anneler, sadece kendi çocuklarının değil, temas ettiği, dokunduğu, aynı ortamda bulunduğu tüm çocukların öğretmenidirler. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Annelerin hayat standartlarının iyileşmesi, sosyal hayatta etkin rol üstlenmeleri, sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazıdır. Bu vesile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber