Başkan Taşçı: Sizinle Gurur Duyuyorum

Başkan Taşçı: Sizinle Gurur Duyuyorum
06.08.2016
A+
A-

Atakum’daki demokrasi nöbetlerinde binlerce Atakumlu ile milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan, Atakum gibi vatansever bir ilçede belediye başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından sokaklara dökülen Atakumlular, 20 günü aşkın süredir Atakum Belediyesi yanında demokrasi nöbeti tutuyor. Gündüz işlerinin başında olan, gece ise sabaha kadar nöbet alanında, ellerinde Türk Bayraklarıyla bekleyen Atakumlular ile gurur duyduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan, Atakum gibi vatansever bir ilçede belediye başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

‘GURUR DUYDUM..’
Atakum Belediyesi Demokrasi Nöbetlerinin binlerce Atakumlunun katılımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türkiye’nin tüm illerinde, ilçelerinde olduğu gibi, Atakum İlçesi de demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı. Vatan haini teröristlerin 15 Temmuz gecesi milletimizi maruz bıraktığı darbe girişiminin ilk anlarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen hemşehrilerimiz, 20 günü aşkın süre demokrasi nöbetinin başında oldu. Böyle bir milletin mensubu olmaktan, Atakum gibi vatansever bir ilçede belediye başkanı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Siyasi görüşlerini rafa kaldıran, vatan için el ele vererek demokrasiye, milli iradeye sahip çıkan Atakumlu hemşehrilerimizle gurur duyuyorum” diye konuştu.

DEVLET VE MİLLET KUCAKLAŞTI
Demokrasi nöbetimizde bizleri siyasilerimiz ve mülki yöneticilerimiz de yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz nöbetimizde bizlere güç verdi. İlçe belediye başkanlarımız başta olmak üzere çok sayıda kurumun il müdürü ve yöneticisi bizi bu kutsal nöbetimizde yalnız bırakmadı. Atakum’da devlet ve millet kucaklaşmasını yaşadık. Milli birlik ve beraberliğimize daha da güç katan demokrasi nöbetlerinde aynı meydanda buluştuğumuz, aynı bayrağı dalgalandırdığımız, aynı dualara amin dediğimiz herkese teşekkür ediyoruz. 7 Ağustos Pazar günü tam bir demokrasi şöleni havasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde İstanbul Yenikapı’da demokrasi nöbetleri taçlandırılıyor. Biz de Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte 7 Ağustos Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanında olacağız ve bu muhteşem taçlandırmanın bir parçası olacağız” dedi.

‘BİR SOYTARININ PEŞİNDEN..’
Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğinin unutulmaması gerektiğini kaydeden Başkan Taşçı, “Vatan hainlerine karşı dikkatli olmalıyız. Zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte birbirimizi daha sıkı kucaklamamız gerekiyor. Bir soytarının peşinden giden ve sözüyle milletimizi bölmeye çalışan, vatan aşığı vatandaşlarımızın üzerine bombalar, mermiler yağdıran vatan hainleri, ihanetlerinin bedelini mutlaka en ağır şekilde ödeyecekler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın bu konudaki duruşu, ifadeleri ve kararlılıkları, ülkemizin bu hainlerden temizleneceği konusundaki en büyük güvencemiz. Anaları evlatlarından, çocukları babalarından kopartan bu hainlere destek veren, yanlarında olan hatta en basit tabiriyle sempati dahi duyan bölücüler, ihanetin bedelini ödeyecek” diye konuştu.

atakumdemokrasi (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber