Başkan Taşçı müjdeyi iftarda verdi

Başkan Taşçı müjdeyi iftarda verdi

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, geçtiğimiz ay kadroya geçen işçilere, sendika müjdesi verdi. Personel iftarında konuşan Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesinin başarısında, çalışanlarımızın imzası var. Çalışanlarımızın sonunda kadar yanındayız” dedi.

Atakum Belediyesi çalışanları, düzenlenen Atakum Belediyesi Personel İftarında buluştu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, müdürler ve tüm belediye çalışanlarının katıldığı iftar buluşmasına, Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun da katıldı. Başkan Taşçı’nın ‘sendika’ müjdesi verdiği iftar yemeğinin ardından, işçiler sevinçlerini meşaleler ve hava fişekler ile gösterdi.

İŞÇİ DOSTU ‘ATAKUM’
Yaşanılabilir ve gelişmişlik düzeyinde, Türkiye’nin ikinci, Karadeniz Bölgesinin ise birinci ilçesi olduklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Birbirinden önemli projelerimiz, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla, Türkiye’de örnek gösterilen bir belediyecilik anlayışı ortaya koyuyoruz. Bu anlayış, beraberinde değişim ve gelişimi getiriyor. İşte bu başarının en önemi etkenlerinden birisi de, kesinlikle Atakum Belediyesi çalışanlarıdır. Biz, büyük ve güçlü bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi, birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz aylarda, taşeron işçilerin kadroya geçmesi için verdiği talimatın ardından, tüm taşeron işçilerimiz, artık daimi işçilerimiz haline geldi. Biz de Atakum Belediyesi olarak, bu güvenceyi daha da güçlendirmek için, sendika görüşmelerimize başladık. Belediye yönetimi ve Hak-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından, işçilerimizin sendikalı olması için de gerekli zemini hazırlamış olacağız” dedi.

‘CAZİBE KENTİ OLDUK’
Atakum İlçesinde, son 4 yılı aşkın sürece birçok önemli projeyi sığdırdıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yapılamayanların yapıldığı bir döneme, tüm çalışanlarımızla birlikte imza atıyoruz. İlçemizin eksiklerinin hızla giderildiği, önemli projelerin ardı ardına hayata geçirildiği Atakum İlçesi, herkesin yaşamak istediği bir cazibe kenti haline geldi. Durmak yok, daha iyisi için çalışmaya devam ediyoruz. Hayatın her alanında, herkesi yakından ilgilendiren ve ortak akıl ürünü olan projelerimizin devamı geliyor. Bir yanda yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine açılan büyük projelerimiz, bir yandan yapımı devam eden birbirinden önemli yatırımlarımız ve planlama aşamasında olan, geleceğe yön verecek çalışmalarımızla, Atakum İlçesinin her gün daha da yaşanılabilir bir kent haline getiriyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber