Başkan Taşçı: Gerekirse Aylarca Nöbet Tutarız!

Başkan Taşçı: Gerekirse Aylarca Nöbet Tutarız!
21.07.2016
A+
A-

Atakum Belediyesi Hizmet Binasının yanında devam eden Demokrasi Nöbetinde konuşan Başkan Taşçı, “Gerekirse aylarca meydanlarda kalırız ama asla hainlere fırsat vermeyiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evinize dönün’ talimatı gelmeden yerimizden kımıldamayacağız” dedi.
Darbe girişiminin ilk dakikalarında Atakum İlçesinde başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. Atakum Belediyesi Hizmet Binasının yanında devam eden demokrasi nöbetine Atakumlulardan büyük destek geliyor. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren nöbette Atakumluları Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ergüden ile siyasiler, bürokratlar, STK temsilcileri de yalnız bırakmıyor.
GEREKİRSE AYLARCA NÖBETTE KALIRIZ
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, demokrasi nöbetlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir emir gelene kadar devam ettireceklerini belirterek, “Milli iradeye yönelik bu hain girişimin ilk dakikalarında başladığımız nöbetimizi sürdürüyoruz. Silahlara, tanklara, savaş uçaklarına karşı, milletinin birliği ve beraberliği için direnen Türk Milleti, destanlarına bir yenisini daha ekledi. Şimdi zor bir dönemden geçiyoruz. Su uyur, düşman uyumaz diye düşünüyoruz ve bu noktadan hareketle düşmanımız olan o vatan hainlerine karşı demokrasi nöbeti tutuyoruz. Bu nöbetin ne kadar süreceği bizim için sorun değil. Gerekirse aylarca meydanlarda kalırız ama asla hainlere fırsat vermeyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evinize dönün’ talimatı gelmeden yerimizden kımıldamayacağız” diye konuştu.
HAİNLER AKILLARINA KAZISIN
Milli iradeyi korumak ve vatan hainlerine fırsat vermemek adına mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bu milletin zekasını, vatan sevgisini hafife alanlar yine bu milletin tokadıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. Vatanı uğruna ölmeyi onur sayan bir ecdadın torunlarının neler yapabileceğini hesaplayamayanlar hainler, tankların önüne yatan, üstlerinden açılan ateşlere aldırmadan yürüyen millet sevdalılarını görünce gerçeği de anladılar. Hainlerin darbe girişimi sırasında Türk Milletinin ortaya koyduğu dik duruşu, bu ülkeye ihanet planı yapanlar akıllarına kazısınlar” dedi.
ATAKUM KIRMIZI BEYAZ
Sabahın ilk ışıklarına kadar süren demokrasi nöbetine çocuklarıyla gelenler, uyuyan çocuklarının üzerlerine Türk Bayraklarını örttü. 7’den 77’e Atakumluların büyük destek verdiği Demokrasi Nöbeti kapsamında Atakum Belediyesi tarafından vatandaşların gıda ve su ihtiyaçları gece boyunca ücretsiz olarak karşılanıyor. Atakum Belediyesi Hizmet Binasının yan tarafında sürdürülen nöbete katılan vatandaşlara ayrıca, girişte Türk Bayrakları dağıtılıyor.
Atakum (4) Atakum (3) Atakum (2) Atakum (1) Atakum Atakum (11) Atakum (10) Atakum (9) Atakum (7) Atakum (6)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.