Başkan Taşçı: 15 Temmuz Halk Destanıdır

Başkan Taşçı: 15 Temmuz Halk Destanıdır
28.07.2016
A+
A-
Atakum Belediyesi yanında sürdürülen ve Gazi’ler ile Samsunsporlu taraftarların sürpriz ziyaretleriyle coşkulu anların yaşandığı Demokrasi Nöbetinde konuşan Başkan Taşçı, “Devletimizi ve milletimizi hedef alan hainlere karşı 15 Temmuz gecesi bir halk destanı yazan milletimiz, bu halk destanı Demokrasi Nöbetlerinde sürdürüyor” dedi.
Atakum Belediyesi yanında Başkan İshak Taşçı’nın öncülüğünde devam eden Demokrasi Nöbetine, Samsun Muharip Gaziler Derneği ve Samsunspor Atakum Arena Taraftar Grubu ile Samsun’daki motosiklet kulüpleri ve derneklerinden destek geldi. Günlerdir devam eden Demokrasi Nöbetlerinin halkın her kesiminden destek gördüğüne dikkat çeken Başkan Taşçı, “Milletimizin bu denli birbirine kenetlenmesi, aradaki farklıları ortadan kaldırıp ortak bir payda için omuz omuza vermesi gurur verici” diye konuştu.
Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini ve bu süreçte en çok ihtiyaç duyulan şeyin birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimizi ve milletimizi hedef alan hainlere karşı 15 Temmuz gecesi bir destan yazan milletimiz, bu destanı Demokrasi Nöbetlerinde sürdürüyor. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte en çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milletimiz bu birlik ve beraberliği en iyi şekliyle sağlamış durumda. Bakıyor demokrasi nöbetlerindeki atmosfere, farklı siyasi görüşlerden, farklı dünya görüşlerinden vatandaşlarımız el ele vermiş, ülkesine, milletine, milletin iradesine sahip çıkıyor. Milletimizin bu denli birbirine kenetlenmesi, aradaki farklıları ortadan kaldırıp ortak bir payda için omuz omuza vermesi gurur verici. Siyasi görüşleri farklı olsa da ortak bir vatan aşkı olan milletimiz dünya’ya birliktelik mesajları veriyor” dedi.
Atakum Belediyesi yanında devam eden Demokrasi Nöbetinin kentteki neredeyse tüm kurumlardan, STK’lardan yoğun destek gördüğünü ifade eden Başkan Taşçı, “Şanlı Türk Bayrağımızı alan vatandaşlarımız soluğu Atakum Belediyesi yanındaki alanımızda alıyor. Vatandaşlarımız sabahın ilk ışıklarına kadar nöbetinin başında bekliyor. Şehrimizdeki neredeyse tüm kurumların yöneticileri ve çalışanları, STK’ların temsilcileri de her akşam nöbetimizde destekçimiz oluyor. Millet olarak gurur kaynağımız olan Gazi’lerimiz de bu akşam bizleri yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Samsunspor Arena Taraftar Grubu da muhteşem bir gövde gösterisi eşliğinde alanımıza gelerek bizlere güç kattı. Demokrasi Nöbetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan ikinci bir talimat gelene kadar meydanlardayız. Gündüz halkımızın hizmetinde, gece halkımızla nöbetteyiz” diye konuştu.
Samsun Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, yaptığı konuşmada vatan hainlerine sert mesajlar vererek, “Dünyada hiçbir toprak parçası, bizim topraklarımız kadar vatan olmayı hak etmemiştir. Aziz şehitlerimiz ve gazi’lerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakları hedef alan hain saldırılar karşısında dimdik duran Türk Milleti, Çanakkale Savaşı ve Kurtuluş Savaşı mücadelelerinin aynısını ortaya koymuştur. Biz Gazi’ler olarak, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Aynı heyecanla vatanımızın yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
DemokrasiNöbet (1) DemokrasiNöbet (2) DemokrasiNöbet (3) DemokrasiNöbet (4) DemokrasiNöbet (5) DemokrasiNöbet (6) DemokrasiNöbet (7) DemokrasiNöbet (8) DemokrasiNöbet (9) DemokrasiNöbet (10)
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber