Başkan Serhat Türkel Annelerle Buluştu: “Toplumun Gerçek Mimarları Sizlersiniz”
BIST 100
15.104,46 0,28%
DOLAR
45,3796 0,05%
EURO
53,4692 -0,02%
GRAM ALTIN
6.843,07 -0,47%
FAİZ
41,68 2,53%
GÜMÜŞ GRAM
120,97 3,24%
BITCOIN
81.180,00 0,57%
GBP/TRY
61,8247 -0,10%
EUR/USD
1,1777 -0,08%
BRENT
104,27 2,94%
ÇEYREK ALTIN
11.190,33 -0,46%
  • ANASAYFA
  • Samsun Haber
  • Başkan Serhat Türkel Annelerle Buluştu: “Toplumun Gerçek Mimarları Sizlersiniz”

Başkan Serhat Türkel Annelerle Buluştu: “Toplumun Gerçek Mimarları Sizlersiniz”

serhat-donusturuldugu-kaynak-png

SAMSUN’un Atakum ilçesinde Anneler Günü, Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. Canlı müzik programlarından workshop çalışmalarına, futbol turnuvasından el emeği sergilerine kadar birçok etkinliğin yer aldığı organizasyonlar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Atakum’da Anneler İçin Özel Matine Düzenlendi

Atakum Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında Atakum Belediyesi Düğün Salonu’nda kadınlar matinesi gerçekleştirildi. Anneler Günü’ne özel hazırlanan salonda çok sayıda kadın bir araya geldi.

Canlı müzik eşliğinde düzenlenen etkinlikte, sevilen şarkılar ve türküler seslendirildi. Anneler müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, halaylar çekildi ve renkli görüntüler ortaya çıktı.

Başkan Serhat Türkel Annelerle Buluştu

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel de etkinliğe katılarak annelerle sohbet etti. Başkan Türkel yaptığı konuşmada annelerin toplumdaki önemine dikkat çekerek, onların fedakarlıklarıyla geleceğin inşa edildiğini söyledi.

Türkel, “Annelerimiz sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımıza değer katıyor. Çocuklarını sabır ve özveriyle yetiştiren annelerimiz, ülkemizin geleceğine yön veriyor. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

El Emeği Ürünler Sergilendi

Program kapsamında Özgecan Kadın Danışma Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı el emeği ürünler de sergilendi. Takı, çanta ve dekoratif ürünlerin yer aldığı sergide kadınların hazırladığı çalışmalar büyük ilgi gördü.

Katılımcılar ayrıca workshop etkinliklerinde çanta yapımı ve giysi dikimi gibi uygulamalı eğitimleri yerinde izleme fırsatı buldu.

Anneler ve Çocukları Aynı Sahada Buluştu

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Banda Aceh Tesisleri’nde özel futbol turnuvası da düzenlendi. Atakum Belediyespor altyapı sporcuları ile annelerinin karşı karşıya geldiği müsabakalar hem eğlenceli hem de duygu dolu anlara sahne oldu.

Eski Samsun Bölgesi Klasman Hakemi Refika Bodur Öztürk’ün yönettiği maçlarda, centilmenlik ön plana çıktı. Turnuva sonunda etkinliğe katılan annelere çiçek ve plaket takdim edildi.

“Bugün Sahada Sevgi Kazandı”

Atakum Belediyespor Kulüp Başkanı Erol Giritli ise organizasyonun anlamlı bir etkinlik olduğunu belirterek, “Sahada rekabetten çok sevgi, mutluluk ve gurur vardı. Bu güzel organizasyona katılan tüm annelerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?