Başkan Selami Arslan’dan Gençlik ve Spor Bakanlığına Teşekkür Mesajı

Başkan Selami Arslan’dan Gençlik ve Spor Bakanlığına Teşekkür Mesajı
02.04.2021
A+
A-

Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şube Başkanı Dr. Selamı Arslan, Gençlik Umut Kütüphane’ projesi tasarlanarak kurulacak benliğin, kimliğin, kişiliğin gelişimine katkı sağlayacak. Güven, bağımsızlık, özgürlük, saygınlık bilinci kazandırarak, toplumsal, kültür sağlayarak sonuç almak istiyoruz. dedi.

Başkan Selamı Arslan yaptığı açıklamada; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Evrensel Hafizlar Dernegi Samsun Şubesi tarafından yürütülen GPDP/2020/1/54841 no.lu “Gençlik Umut” adlı projemiz ile misafirlerimiz pandemi kuralları çerçevesinde Kitaplarını Okuyor satranç, masa tenisi ve mangala oyunu oynayarak kendilerine ücretsiz olarak çay kahve ve ikramlarımızdan servis ediyoruz spor sağlıklı yaşam ve eğitim imkanlarını bir arada sunan projemize destek veren Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığımıza projemizi desteklediği için şehrimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okuduklarını anlayabilen ve anladıkları üzerinde yoğunlaşarak yeni fikirler ortaya çıkaran Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere sahip ve sahip olması için gayret samimiyet göstereceğimiz gençlerle Ülkemizin, nitelikli insan ve güçlü toplum idealinin gerçekleşmesi, beşeri sermayenin güçlendirilmesi, sosyal ve kültürel kalkınma, toplumsal sorunların tespiti ve bu sorunların çözümü için yapılan önemli çalışmalar ile bu noktada öncü olan ve çığır açan kitapların daha fazla insana ulaşmasını sağlamak ve toplumu dönüştürmek Kitap Kahvelerin, okuma ve kütüphane kültürünün yaygınlaşması açısından önemli katkılar vereceği amacıyla. Kitap Kahvelerde, imza günleri, okur – yazar buluşmaları, seminer, şiir dinletisi, söyleşi, kitap ve sinema tahlilleri gibi etkinlikler düzenlenmesi etkinliklere ilişkin zenginleştirilmiş faaliyetler yer alacaktır. ifadeelrine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber