Başkan Sandıkçı’dan hizmet teşekkürü

Başkan Sandıkçı’dan hizmet teşekkürü
25.01.2021
A+
A-

Sandıkçı, ilçemiz insanının mutluluğu için hizmette bulunan her kim varsa hepsi başımızın tacıdır. Hepsine minnet ve şükran borçluyuz. 

Canik Belediyesi personellerinden Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi Sorumlusu İsmail Yazıcı emekliye ayrıldı. Başkan İbrahim Sandıkçı emekliye ayrılan Spor Merkezi Sorumlusu İsmail Yazıcı’ya plaket ve çiçek takdim etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik ilçesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı, emekli olan Spor Merkezi Sorumlusu İsmail Yazıcı’ya Canik halkı adına teşekkür etti. Sandıkçı “Bu güne kadar ilçemize yaptığınız hizmetlerden dolayı hem şahsım, hem de ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçemize yaptığımız hizmetlerde emekleriniz yadsınamaz. İlçemiz insanlarının mutluluğu için hizmette bulunan her kim varsa hepsi de başımızın tacıdır. Her birinize minnet ve şükran borçluyuz. Bu anlamda sizlerde haklarınızı helal edin. Yoğun iş temposu içerisinde yılardır çalışarak yoruldunuz. Alnınızın akıyla Canik ilçemizin güzel insanlarına hizmet ettiniz. Aldığınız bu emeklilik kararıyla yeni bir hayata başlangıç yapacaksınız. Ailenize, çocuklarınıza, sevdiklerinize daha çok zaman ayırma fırsatınız olacak. Emeklilik hayatınızın aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu geçmesini diliyorum. Belediyemizin kapısı sizlere her zaman açık olacak. Bu güne kadar kazanmış olduğunuz iş tecrübelerinizden bundan sonra da istifade etmek isteriz. Fırsatınız oldukça sizleri ziyaretimizde görmek bizleri mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber