Başkan Sandıkçı: “Uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet edecek eserleri ilçemize kazandırıyoruz”

Başkan Sandıkçı: “Uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet edecek eserleri ilçemize kazandırıyoruz”
14.12.2023
A+
A-

Başkan Sandıkçı, “Yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

İlçe sakinleriyle olan samimi diyaloğu ve çalışma azmi vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların taleplerini ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Vatandaşları evlerinde, iş yerlerinde, ve mahallelerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, mesai mefhumu gözetmeksizin sahada çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi. 

Canik’e Ömürlük Eserler  

İlçede çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğüne işaret eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizin her köşesinde plan dâhilinde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Çalışmalarımızı sahada hummalı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.  Geleceğini daima göz önünde bulunduruyor, uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet edecek eserleri ilçemize kazandırıyoruz. Yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.