Başkan Sandıkçı Canik Sokaklarını gezerek halkın bayramını kutladı

Başkan Sandıkçı Canik Sokaklarını gezerek halkın bayramını kutladı
26.05.2020
A+
A-

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediyeye ait üstü açık otobüsle, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Canik halkının bayramını kutladı. İlçe halkına şeker ve çikolata ikramında bulundu. Çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Başkan Sandıkçı’ya bayram kutlama gezisinde Ak Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, üstü açık belediye otobüsüyle Canik ilçesinin sokaklarını tek tek dolaştı. Vatandaşları balkonlarda ve pencerelerde selamlayarak hareketli türkü ve şarkılar eşliğinde bayramlarını kutladı. Keyifli anların yaşandığı bayram kutlama gezisinde mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Sandıkçı, ara ara otobüsten inerek evlerinin balkonlarından sepet salan çocukların sepetlerine şeker, pamuk şekeri, çikolata ve çeşitli hediyeler bırakarak çocukları sevindirdi.

Canik Belediyesi olarak her zaman, her koşulda Canik halkının yanında olmaya, ilçe halkının acılarını paylaşarak azaltmaya, sevinçlerini de paylaşarak çoğaltmaya devam edeceklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde evlerinde kalan insanlarımızın bu mutlu günlerini paylaşmak, bayram sevinçlerine ortak olmak istedik. Evlerinin balkonlarından, pencerelerinden bizleri selamlayan, sevinç gösterisinde bulunan vatandaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu bayramda vatandaşlarımızla bir arada olamasak da gönüllerde, kalplerde buluştuğumuza inanıyorum. İnşallah çok yakın zamanda eski bayramlarda olduğu gibi hep bir arada büyüklerimizin ellerinden öperek, küçüklerimize sarılarak bayramlarımızı kutlayacağımız günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum. Pandemiyle mücadele konusunda kurallara uyarak devletimize destek olan ilçe halkıma tekrardan teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin yanında olmaya, sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Tekrardan bütün insanlarımızın Ramazan bayramını tebrik ediyorum”

Gezinin ardından şehit ailelerini ve yetim çocukları ziyaret eden başkan Sandıkçı, şehit ailelerinin ve yetim çocukların da bayramlarını kutlayarak şeker, çikolata ve hediye ikramında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber