Başkan Şahin ve Karaduman’dan Ayvacık’a ziyaret

Başkan Şahin ve Karaduman’dan Ayvacık’a ziyaret
09.05.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman 2014-2018 yılları arasında yapılan ve sonrasında yapılması planlanan çalışmaların istişaresini yapmak ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Ayvacık ilçesini ziyaret ettiler.

Ayvacık Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya, Ak Parti İlçe Başkanımız Kemalettin Gökçe, Saski Genel Müdürü Kamil Demircioğlu , Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Ayvacık İlçe Şube Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ayvacık Belediye Birim Müdürleri ve Ak Parti ilçe yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Ayvacık İlçesinin genel durumunu değerlendirmek, daha iyi ve yaşanabilir hale getirebilmek amacıyla bilgi alışverişi yapmak üzere düzenlenen program Belediye Başkanı Mustafa Belur’un misafirlerine hoş geldin konuşması ile başladı. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Öncelikle vakitlerini bizlere ayırarak İlçemiz adına yapılan çalışmalarımızı ele alacağımız istişare toplantısını düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanım değerli büyüğüm Zihni Şahin Başkanıma ve ekibine, Ak Parti İl Başkanım Sn. Hakan Karaduman’a saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Daha sonra SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam sırayla söz alarak 2014 yılı itibari ile Ayvacık ilçede Saskinin ve Fen işleri Daire Başkanlığının yapmış oldukları çalışmalar ile yapacak oldukları projeler hakkında hazırlamış oldukları brifinglerini katılımcılara sunarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Soru cevap şeklinde gerçekleşen toplantı oldukça verimli geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Zihni Şahin “ Yusuf Başkanımız Samsun’da yapılması güç ve kalıcı eserlere imza attı. Ayvacık ilçemiz de bu çalışmalardan nasibini aldı. Eksik kalanları da Allah’ın izniyle sırasıyla biz tamamlayacağız.” Dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ 2014-2018 yılları içerisinde birçok projemizi hayata geçirdik. İlçe belediyesi olarak Büyükşehir’e bağlanmadan önce imkanlarımız ölçüsünde yapılabilecek ne varsa tüm işlerimizi gayretlerimiz neticesinde bitirdik. Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yol çalışmalarımızdan su ihtiyaçlarımıza ve üst ölçekteki turizm çalışmalarımıza kadar ilçemizin vizyonunu ve kimliğini oluşturabilecek her türlü ihtiyaçlarımız için projeler üretiliyor ve hayata geçiriliyoruz. Geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde önemli çalışmalar yaptık. ilçemizin mimarisini, şehir yapısını, kaderinin değişimini ve dönüşümünü sağlayan yeni bir enerji ve yeni bir sinerji katan Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. “ Dedi.

24 Haziran’da Türkiye’nin dünyadaki kaderini belirleyeceğiz diyen Belediye Başkanı Belur 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinin önemine değinerek “ Milletimizin daha iyi bir yaşam koşuluna sahip olması ve geleceği için bölge olarak elimizi taşın altına koyup 24 Haziran Genel seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı Başkan seçmek için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettireceğiz. Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber