Başkan Şahin: İyi Parti olarak bu konunun takipçisi olacağız

Başkan Şahin: İyi Parti olarak bu konunun takipçisi olacağız
17.08.2018
A+
A-

İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin YEDAŞ’ın kapatılmasına tepki gösterdi. Şahin “İyi Parti olarak bu konunun takipçisi olacağız”dedi.
İyi Parti İlçe Başkanı Şahin gazetemize yaptığı açıklamada;

“KAPATILMASI DOĞRU DEĞİL”

Salıpazarı İlçemizde faaliyette bulunan YEDAŞ İşletme Şefliğinin kapatılmasına İyi Parti Salıpazarı teşkilatı olarak tepki koyuyoruz. Bu kabul edilemez. 44 mahallesi ve 19 bin nüfusu ile gelişmekte olan ilçemizde vatandaşa hizmet eden kurumların kapatılarak başka ilçelere bağlanması doğru değildir.

“BU ZULMÜ, BU EZİYETİ HAK ETMİYORUZ”

Salıpazarı genelinde 11 bine yakın abonesi olan YEDAŞ vatandaşlarımızı mağdur etmiştir.Buna hakkı yoktur.Her abone bir müşteridir. Vatandaşımız yüksek gelen elektrik faturalarından zaten rahatsız bir de bu zulmü, bu eziyeti hak etmiyor.

“BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

YEDAŞ’tan yeteri kadar hizmet alamayan Salıpazarı halkı Çarşamba ve Terme ilçelerinde süründürülmemeli diyen İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin “YEDAŞ’ın kapatılarak Çarşamba ve Terme İlçesine taşınması dolayısı ile hizmet almamız zorlaşmış,halkımızın YEDAŞ’la ilgili iş takibini de zorlaştırmıştır. İlçemizde buna benzer halka doğrudan hizmet eden kurumlarımızın kapatılmasına karşıyız. İyi Parti Salıpazarı teşkilatı olarak bu işin peşini bırakmayacağız.

“GÜÇ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”

Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve Belediye Başkanı Halil Akgül’ün buna benzer hizmet yatırımlarının teker teker çevre ilçelere taşınmasına rıza göstermemelerini istiyoruz. Gerekirse İyi Parti dâhil ilçemizdeki tüm siyasi parti teşkilatları olarak Salıpazarı’mızın geleceği için güç birliği yaparak haklarını arayalım. Biz hazırız.Burada önemli olan Salıpazarı halkına en iyi hizmetin verilebilmesidir.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.