Başkan Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti

Başkan Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti
16.04.2019
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret eden svili toplum örgütlerinin temsilcileri hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Ziyaretler kapsamında Özdemir’i ilk olarak Karadeniz Birliğe bağlı faaliyet gösteren 810 Sayılı Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural ve yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha sonra ise Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanlığını Bayram Yılmaz ve yönetimi ziyaret etti.

Gün içerinde Havza Fen Lisesinden gelen öğrencileri de kabul eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir öğrenciler ile yapmış olduğu sohbette asıl görevlerinin ileriye dönük planlamalar ve hizmetler yapmak olduğunu belirterek; “Bir şehrin geleceği onu yönetenlerin ileri görüşlülüğü ile doğru orantılıdır. Siz gençlerimizin fikirleri bizler için önemli. İlçemiz için bir fikri olan gelsin bizler ile paylaşsın. Bugün bizlerin yönettiği bu şehirlerde yarın sizler yaşatacak ve bu şehirleri sizler yöneteceksiniz.” Dedi.

Okul Müdürü Köksal Çelikdemir ise Özdemir’in kendi öğrencisi olduğunu belirterek; “Bir öğretmen için çok gurur verici bir durum. Sayın Başkanım bizlere gurur verdi. Gençlerimiz inşallah Sayın Özdemir’i örnek alırlar. Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Özdemir’e okulun öğrenci temsilcisi Yağmur Çeliker ve Başkan Özdemir’in kızı Lamra Özdemir tarafından çiçek takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.