Başkan Necattin Demirtaş: “Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz”

Başkan Necattin Demirtaş: “Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz”
25.06.2020
A+
A-

İlçe halkının halk sağlığını korumak adına sürdürülen denetimlerin rutin olarak devam edeceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Halkımızın sağlığını her şeyin üstünde tutuyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 1 Haziran tarihi itibariyle başlayan normalleşme süreci kapsamında tekrardan hizmet veremeye başlayan iş yerlerine ‘kontrollü sosyal hayat’ denetimlerini sürdürüyor.

İlkadım Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınından korunma tedbirleri kapsamında çalışmalarını ara vermeden devam ediyor. Haziran ayı başı itibari ile başlayan normalleşme sürecine uyum tüm Türkiye’de olduğu gibi İlkadım’da da devam ediyor. Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler salgına karşı tedbirleri elden bırakmıyor. Zabıta ekipleri, uzun bir süre kapalı kalan ve normalleşme süreci kapsamında tekrardan hizmet vermeye başlayan restoranları denetledi. İlkadım ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa düzenlenen denetimde iş yeri sahiplerini salgın nedeniyle belirlenen kurallara uymaları yönünde uyardı. Öte yandan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pandemi sürecinin başından itibaren ilçe genelindeki semt pazarında korunma tedbirlerini üst düzeyde tutuyor. Zabıta ekiplerinin semt pazarlarında ateş ölçme ve dezenfekte dağıtıma yanı sıra günlük bin maske dağıtımı gerçekleştirdi. Müdürlük uygulamaların normalleşme sürecinde de devam ettiğini bildirildi.

“Halkı hijyen kaidelerine uymaya davet etti”

Toplum sağlığını korumak ve kontrollü sosyal hayata uyum sağlamak için ilçemizdeki denetimlerimiz artarak devam edeceğini vatandaşların ise hijyen kaidelerine uymalarının virüsle mücadelede büyük önem taşıdığına vurgu yapan davet İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;” Zabıta ekiplerimiz, Covid-19 ile mücadele kapsamında ilçemizdeki iş yerlerinin mevzuata uygun hareket edip etmediklerini kontrol ederek, bilgilendiriyor. Salgın tehdidi bitene kadar tedbirlerin harfiyen uygulanması noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Normalleşme sürecini kurallara uyarak daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde atlatabileceğimize inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber