Başkan Necattin Demirtaş, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Necattin Demirtaş, Belediye Personeli İle Bayramlaştı
24.05.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mübarek Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Demirtaş, Temizlik, Zabıta ve Fen İşleri Müdürlükleri ile idari binada hizmet veren personeliyle koronavirüs dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uyarak bayramlaştı. Başkan Yardımcılarının hazır bulunduğu bayramlaşma programında personeliyle uzaktan bayramlaşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, personeline aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çeken Başkan Demirtaş, “Bir Ramazan ayını daha hoş sedalar ile geride bırakıyoruz. Allah’ın izniyle bayrama kavuşacağız. Allah yaptığınız ibadetleri ve tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bizlerle beraber aynı heyecanı paylaşan, koşan, yanımızda olan tüm çalışma arkadaşlarımızın gönlümüzde ve yanımızda yeri var. İnşallah hep beraber güzel işler yapım yeniden birbirimize sarılacağımız bayramlarda bir araya geleceğiz. Bu vesile tüm Türk ve İslam alemini Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber