Başkan Kundak: Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür

Başkan Kundak: Gün demokrasiye sahip çıkma günüdür

CHP Samsun İl Başkanlığında İl Başkanı Mehmet Kundak Milletvekili Adayları ile bir araya geldi.

Kundak, 24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını “Demokrasi için, Hukuk için, özgür bir Türkiye için, Mutlu yarınlar için” 24 Haziran seçimi tarihi bir dönemeçtir. Türkiye tarihinin en büyük ekonomik ve siyasi kriziyle karşı karşıyadır. Bu seçim sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimi değil. Bu seçim haksızlıklara karşı milletin Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkma günüdür dedi.

Samsunlu hemşerilerimizi haklı mücadeleye destek vermeye çağırıyoruz.
“Milletvekili adaylarımız ile tek yürek olarak mücadeleye hazırız Samsun’da hep beraber bir tarih yazacağız” .Bütün milletvekili adaylarımızla sahada olacak 25 Haziran sabahı Türkiye adalete hukuka, insan haklarına ve demokrasiye uyanacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber