Başkan İkiz’e teşekkür

Başkan İkiz’e teşekkür
12.12.2018
A+
A-

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Havza Belediyespor yöneticileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

Havza Belediyespor yöneticileri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ettiler.

Havza Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karaca Havza Belediyespor’un ilçenin bir değeri olduğunu belirterek; “Tüm mücadelemiz ilçemizin değeri olan takımımıza sahip çıkmak. Bu amaçla bizlere destek olan başta Havza belediye Başkanımız Murat İkiz olmak üzere herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü kulüp yöneticilerine teşekkür ederek; “Havza Belediyesi olarak kulübümüzün her zaman yanındayız. Havza Belediyespor artık marka haline geldi. İlçe olarak bu değerimize sahip çıkmamız lazım. Herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretin sonunda kulüp yöneticileri Mehmet Karaca ve Suat Bayraktar Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e Havza Belediyespor logolu saat hediye ettiler.

Muhtarlar Toplandı

Havza Muhtarları Derneği tarafından Aralık ayı istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar, dernek lokalinde düzenlenen toplantıda, düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarla mahalle ve mahalle sakinlerinin sorunlarını tespit etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Konuşmasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı mütevelli heyeti seçiminin 18 Aralıkta yapılacağını hatırlatan Çavdar, “Bu yılın son toplantısını gerçekleştirmekteyiz. Malum ülkemiz seçim sürecine girdi ve bir çoğumuzda mahallerinde yeniden aday. Sizlerden ricam gerginliğe sebebiyet vermeden bu süreci atlatmamız. Ayrıca Çiftlik Mahallemiz Muhtarı Ahmet Demirdaş kardeşimiz belediye meclis üyeliği için aday kendisine başarılar diliyorum. Havza Muhtarları Derneği olarak kendisini çıkmış olduğu bu yolda destekliyoruz.” dedi.

Çavdar konuşmasının sonunda düğünlerde silah atılmasının önüne geçilmesi için muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirterek; “Muhtarlarımızdan ricam bu işin üzerine düşelim. Düğün evlerimiz cenaze evlerine dönmesin” uyarısında bulundu.

Çiftlik Mahallemiz Muhtarı Ahmet Demirdaş ise mahalle muhtarı adına göreve talip olduğunu belirterek; “Sizlerin içinden ve sizlerin sorunları bizzat yaşan biri olarak aday oldum. İnşallah görev verildiğinde sizler için sizler ile birlikte çalışacağız. Vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ise 23 Aralık tarihinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ziraat odası delege seçimlerinin gerçekleştirileceğini belirterek; “Mevzuat gereği bu ay içerinde odamızın delege seçimleri tamamlanacak. Muhtarlardan ricamız seçimlerde görevli arkadaşlarımıza yardımcı olmanız. Bir diğer husus ise 2017 Çiftçi Kayıt Sistemi kayıtlarını yaptırmayan çiftçilerimiz için süre 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Çiftçilerimizin hak kaybına uğramaları için kayıtlarını yaptırmaları konusunda mahalle sakinlerine duyuru yapmanınız rica ediyorum.” Dedi.

Toplantı muhtarın talep ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.