Başkan İkiz’den teşekkür ziyareti

Başkan İkiz’den teşekkür ziyareti
05.09.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında Türk Traktör New Holland Bayii Veli Kurt’u ziyaret eden İkiz bir süre Kurt’dan bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Kurt’a bu yıl Ilıca Mahallesinde düzenlenen bayramlaşama ve Aslançayır Mahallesinde düzenlenen festivale katkılarından ötürü teşekkür ederek; “İlçemizin tanımı ve gelişmesi için bir bütün olarak hareket etmeliyiz ve elimizi taşın altına koymalıyız. Burada en büyük destekçilerimiz ilçemizin esnafları. İlçemizin önde gelen esnaflarından Veli Bey ‘e ve Kurt ailesine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilçe çiftçilerimize önemli hizmetler sunmalarından dolayı kendilerini kutluyorum” Dedi.

Türk Traktör New Holland Bayii Veli Kurt bölge çiftçisinin ekipman ve traktörlerinin büyük kısmının AB Hibe programlar ve kalkınma ajanslarının hibeleri ile yenilendiğini belirterek; “Çiftçimiz bu tür desteklemeler ile ekipmanlarını yenileme fırsatı buldu ve artık daha modern zirai aletler ile tarım yapmaktalar. Halkımıza en iyi hizmeti en iyi şekilde vermek için çalışmaktayız. Kazandığımızı halkımız ile paylaşmak bizleri mutlu ediyor. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Havza Temsilciliği, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

BEM-BİR-SEN Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu, Havza Belediyesi nikah salonunda düzenlenen toplantıda, çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven ise, sendikal anlamda sadece maddi kazanımlar peşinde olmadıklarını belirterek, “BEM-BİR-SEN ailesi büyük bir aile ve bizler de bu ailenin birer ferdiyiz. Bizler sendika olarak, sadece bu günlerde değil, her türlü sorununuzda yanınızdayız. Bizim sendikal anlayışımız diklenmeden dik duruşumuz ile sendikal kazanımlar elde etmek.” dedi.

Toplantının sonunda BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven BEM-BİR-SEN üyesi memur ile bir süre görüşerek taleplerini dinledi.

Toplantı sonrası BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven, Başkan Yardımcısı Savaş Gayretli ve sendikanın Havza Temsilcisi Ömer Faruk Çörekçioğlu Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’İ makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Nurettin Seven sendikal faaliyetler hakkında Başkan İkiz’e bilgiler vererek; “Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman çalışanının yanında oldu ve bizlere çalışmalarımıza kolaylık gösterdi. İnşallah karşılıklı anlayış ortamı hem memurlarımıza güzel bir çalıma ortamı sağlarken, memurumuzun performansı da Belediye Başkanımızı memnun etmekte.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Elimizden geldiğince burada alın teri döken arkadaşlarımız ile birlikte bir aile ortamında çalışmaktayız. Tüm sivil toplum örgütleri gibi sendikalar da önemli bir görev üstleniyor. Sizlere çalışanların hakları için vermiş olduğunuz mücadelede başarılar dilerim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber