Başkan İkiz’den iftar

Başkan İkiz’den iftar
09.06.2018
A+
A-

Havza’da Ak Parti Ailesi Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

Osmanlı Sofrası tesislerinde düzenlenen iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, Ak Parti İlçe Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile yönetimleri katıldı.

İftra programında konuşan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir Ak Partinin büyük bir aile olduğunu belirterek; “İnşallah bu büyük aile 24 Haziran’da oy oranlarını artırarak yoluna devam edecek.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 24 Haziran’ın yeni bir dönemin başlangıcı olduğuna dikkat çekerek; “1923’te ülkemiz Cumhuriyetin kurulması ile yeni bir döneme girdi. 1950’de çok partili sisteme geçilmesi ile yeni bir döneme girildi. 24 Haziran 2018’te ülkemiz yapılacak seçilmeler ile yeni bir döneme daha girecek. Ülkemizin daha güçlü olması için yapılan sistem değişikliği filen hayata geçecek. İnşallah 24 Haziran seçimlerinden sonra daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye yoluna ve hedeflerine hızlı adımlar ile ilerleyecek. O yüzden 24 Haziran tarihi bizim için çok önemli. Bu milletinde takdiri ile ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilecek. Meclis’te ise 400 milletvekili ile güçlü bir Ak Parti ile yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin ise; “Siyasi anlamda ‘Türkiye Vakti’ diyerek yola çıktığımız bu dönemde, Türkiye olarak hedeflediğimiz çok önemli hususlar var. Türkiye 16 yılda her alanda çok büyüdü ve çok güçlendi. Yakaladığımız istikrarı ve büyümenin kıymetini bilerek yola devam edeceğiz. Şimdi daha da güçlü olmanın zamanıdır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Semazen gösterisi

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında ilahi konseri ve semazen gösterisi düzenlendi.

Kevser Cami önünde teravi namazı sonrası düzenlenen etkinlikte Belinay ilahi ve semazen grubu sahne aldı.

Yaklaşık iki saat süren konser boyunca katılımcılar birbirinden güzel ilahililer eşliğinde semazen gösterilerini izlediler. Program içerisinde düzenlenen mini bilgi yarışmasında doğru cevap verenlere çeşitli hediyeler verildi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ramazan’ın ayının kendisine has bir hoşgörü ortamı yarattığını belirterek; “Bereketi ile bolluğu ile iftarı ile bir Ramazan ayının sona yaklaştık. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutlarım ayrıca. Öğrencilerimiz karne aldılar. Tüm Öğrencilerimize iyi tatiller dilerim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Belinay ilahi ve semazen gurubu üyelerine çiçek verdi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin ise yapmış olduğu konuşmada Havzalıların yaklaşan Kadir Gecelerini ve Ramazan Bayramlarını kutlayarak; “İnşallah Cenabı Mevla’m tüm niyetleriniz kabul etsin. Ramazan-ı Şerifleriniz mübarek olsun.” Dedi. Bilgin, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan destek ve dualarını istedi.

Programa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Müftüsü İlyas Akyazı, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin ve çok sayıda kişi katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber