Başkan ikiz vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu

Başkan ikiz vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu
28 Haziran 2018 21:31
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sonucu elde ettikleri başarıdan dolayı vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve beraberindeki heyet ile ilk olarak Kayabaşı, Çakıralan ve

Mahalle sakinlerine teşekkür eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, “Pazar günü demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimleri gerçekleştirdik. Ortaya çıkan sonuçların tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan seçimde AK Parti’ye 13. seçim zaferini yaşatan milletimize teşekkür ediyorum. Havza olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza yüzde 70.30 oranında bir oy çıktı. Halkımız gelişimden ve değişimden yana olduğunu Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu destek ile bir kez daha gösterdi.

Ülkenin tarihi bir seçim gerçekleştirdiğine değinen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Ülkemiz bu seçim ile yönetim sistemini değiştirdi. Böylesi önemli ve tarihi bir oyala her zaman şahitlik edemeyiz. Halkımız dış güçlerin ve içerideki hainlerin oyunlarını gördü ve bunların hepsini bozdu. Önümüzdeki 2023 hedeflerine ulaşmak adına keskin bir virajı sizlerin desteği ile geçtik. Artık ülkemizin yolu açıldı. Seçim çalışmaları boyunca bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, bizlere gönül veren dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.