Başkan İkiz mevlit programlarına katıldı

Başkan İkiz mevlit programlarına katıldı
01.07.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz mevlit programlarına katıldı.

İkiz ilk olarak Doğançayır Mahallesinde Havza’da, 28 Haziran 2017 Kilis’te sivil askeri araçla kamyonun çarpışması sonucu şehit olan Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik için mevlit programına katıldı.

Burada Şehit babası Akif Alnıdelik ile bir süre görüşen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, şehit aileleri için her zaman göreve hazır olduklarını vurgulayarak, “Bizler için canlarından can veren şehit ailelerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Şehitlerimiz bu vatana olan borçlarını canları ile ödedi. Bizler de onların emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmanın gayreti içindeyiz.” dedi.

Mevlide, şehidin yakınlarının yanı sıra, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Kahyaoğlu, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, bazı protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İkiz daha sonra 2017 yılında hayatı kaybeden Hacı Mehmet Gedik için Gedik Ailesi tarafında Şehysafi Mahallesi camiinde okutlan mevlit programına katıldı.

Burada Gedik Ailesi ile görüşen İkiz merhum Hacı Mehmet Gedik’e Allahtan rahmet dileyerek; “Halımızın acı ve tatlı günlerinde olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizin önde gelen ailelerinden Gedik ailesine bir kez daha sabırlar dilerken merhum Hacı Mehmet Gedik Amacımıza da Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

Buradaki mevlit programına MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Seyhsafi mahallesi sakinleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber