Başkan İhsan Kurnaz vatandaşlarla bayramlaştı

Başkan İhsan Kurnaz vatandaşlarla bayramlaştı
11.04.2024
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde İlkadımlı vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Belediye hizmet binasında kendisini ziyaret edenlerle keyifli sohbet ederek bayramlaşan Başkan İhsan Kurnaz, çocuklara bayram harçlığı vererek, bayram sevinçlerini paylaştı.

Oldukça samimi bir ortamda ziyaretine gelen misafirleriyle tek tek ilgilenip sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz konuklarının bayramlarını tebrik etti. Kendisini ziyarete gelen herkese teşekkür eden Başkan İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı bir mübarek Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği müstesna günlerdir. Bu vesile ile bir kez daha başta şehit ailelerimiz olmak üzere, kıymetli İlkadımlı hemşerilerimize ve bayramlaşma programında bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Herkese mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum’’ dedi.

Bayramlaşma programına; AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP teşkilat mensupları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, İlkadım İlçesi Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber