Başkan Hasan Aksoy neden sessiz?

Başkan Hasan Aksoy neden sessiz?
13.01.2022
A+
A-

Alparslan Türkeş’in isminin Alparslan Bulvarı’na verilme önerisi tartışmaları alevlendirdi.
Başkan Aksoy’a tepkiler büyüyor.

En son yapılan büyükşehir belediye meclis toplantısında İÝi Partili Alper Aydemir’in “Alparslan Bulvarı’nın ismini Alparslan Türkeş bulvarı olarak değiştirilsin.” önerisine önce MHP’li büyüķşehir meclis üyesi Cemalettin Kola sonrasında ise MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’tan, Aydemir ve İÝİ partililere sert tepki gelmişti.

Bu açıklamalar sonrası İÝİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy kendi meclis üyesi olan Alper Aydemir’e sahip çıkmazken, “MHP Samsun il başkanının muhattabı Aksoy’un, Karapıçak’tan çekincesi mi var? Neden partisine ve meclis üyesine sahip çıkmıyor? sorunlarına muhattap kaldı. Bu tartışmalara en sert açıklama ise İÝİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ömer Süslü’den geldi.

Alparslan Türkeş’in bu ülkenin ortak değeri olduğuna vurgu yapan Süslü; “Milletimizin asırlardan süre gelen ortak değerleri vardır. Bizim milletimiz her zaman bu ülkeye hizmet edenlere sahip çıkmış, unutmamış asla da unutturmamıştır. Meclis üyemize yapılan bu tahammülsüzlüğü, hazımsızlığı ve aymazlığı şiddetle kınıyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber