Başkan Genç: OHAL’den FETÖ’cüler Korksun

22.07.2016
170
A+
A-

 

Canik belediye Başkanı Osman Genç, akşam Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte Demokrasi Nöbeti tutarken, gündüz de belediye çalışmalarını yakından takip ediyor. OHAL kararını da değerlendiren Başkan Genç, “OHAL’den korkması gerekenler FETO terör örgütü mensuplarıdır” dedi.

Darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz akşamından itibaren her gece Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte sabahlayarak Demokrasi Nöbeti tutan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, gündüz de belediye çalışmalarını yürütüyor. Yavuzselim Mahallesi’nde uygulanan Güzel Evim Mutlu Geleceğim projesi çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Osman Genç, “Başkomutanımızın emriyle sabaha kadar meydanda nöbetteyiz. Ancak gündüzleri de şehrimizin ve Türkiye’mizin gelişimini sürdürmesi için belediyemizin çalışmalarını yürütüyoruz” dedi.

YAVUZ SELİM YENİLENİYOR

Daha önce Toptepe ve Hacıismail Mahallelerinde uygulanan ve şimdi de Yavuz Selim Mahallesi’nde hayata geçirilen Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projesi’ni inceleyen Başkan Osman Genç, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Proje kapsamında boya, kum ve çakılın Canik Belediyesi tarafından sağlandığını, işçiliğini ise vatandaşların yaptığı proje kapsamında 46 sokakta 325 binanın estetik görünüme kavuşacağını belirten Genç, proje sonunda, hem yorgun binaların dinamik hale geleceğini hem de renklenen bina ve sokaklarla mahallenin estetik görünüme kavuşacağını söyledi.

MAHALLELERE ESTETİK DOKUNUŞ

Ülkenin yarınları olan çocuklara ve insanlara çok daha güzel yaşam alanları oluşturmak istediklerini ifade eden Başkan Osman Genç, “Kentsel dönüşümde bölgemizde ve ülkemizde çok ileri sıralarda yer aldığımızı söyleyebilirim. Proje tamamlandığında Yavuzselim Mahallemiz bambaşka bir estetik görünüme kavuşacak. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren belediyemiz, “Güzel Evim Mutlu Geleceğim” projesiyle mahallelerimizde yaşam alanlarına estetiklik kazandırıyor” diye konuştu.

ŞEHİR VE İNSAN ARASINDAKİ BAĞI KORUYORUZ

Şehrin estetiğinin mimarisi, insanın estetiğinin ise ahlakı olduğunu söyleyen Başkan Genç, “Şehirler insan gibidir. Doğarlar, yaşarlar ve ölürler. Şehir, aynı zamanda içinde yaşadığı insanlara da kimlik sunar. Bu nedenle bütün çabamız bu şehir ve insan arasındaki bu organik bağı korumaktır. Şehrin estetikliği, o şehirde yaşayan insanların

CANİK BLD HABER (6) CANİK BLD HABER (5) CANİK BLD HABER (4) CANİK BLD HABER (2) CANİK BLD HABER (1) CANİK BLD HABER (11) CANİK BLD HABER (10) CANİK BLD HABER (9) CANİK BLD HABER (8) CANİK BLD HABER (7) CANİK BLD HABER (12)

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber