Başkan Genç, hayır duası aldı

Başkan Genç, hayır duası aldı
06.09.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hac farizasını yerine getiren vatandaşları ziyaret ederek, hayır dualarını aldı.

Canik ilçesinden kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirerek memleketlerine dönen vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Osman Genç, hacıları tebrik etti. Hac görevini yerine getirmenin ve kutsal topraklara ayak basmanın heyecanını hala yaşadıklarını belirten hacılar, yaşadıkları anları Başkan Genç ile paylaştı. Hacılar, kendilerine misafir olan ve sohbet eden Başkan Osman Genç’e zemzem suyu ve hurma ikram ederek, teşekkür etti. Başkan Genç de, ziyaret ettiği hacılara Kur’an-ı Kerim hediye etti.

İSLAM’IN 5 ŞARTINDAN BİRİ

Hacıların hayır dualarını alan Başkan Genç, “Hac ibadeti, zor bir ibadet. Maddi durumu elveren her Müslümanın İslam’ın beş şartından biri olan bu hac ibadetini hayatında bir kez yerine getirmesi gerekmektedir. Ne mutlu sizlere ki bu ibadetinizi yerine getirdiniz. Cenab-ı Allah haccınızı kabul eylesin. Ne mutlu bu güzel, anlamlı ziyareti yapabildiğiniz için. Sizin nezdinizde tüm hacılarımızı tebrik ediyorum. Allah’ım herkese hacı olmayı, o kutsal yerleri ziyaret edip, görmeyi nasip etsin” dedi.

EŞİTLİK VE KARDEŞLİĞİN TABLOSU

Haccın; renk, dil, ırk, ülke, kültür, makam ve mevki farkı gözetmeksizin aynı amaç ve gayeleri taşıyan milyonlarca Müslümanı bir araya getirerek eşitlik ve kardeşliğin çok canlı bir tablosunu oluşturduğunu belirten Genç, “Paylaşmanın, hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı kutsal topraklardan, ibadetlerinizi yerine getirerek sağlıklı bir şekilde dönmeniz, bizleri de mutlu etti. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı, Allah’tan, ibadet ve dualarınızı katında kabul buyurmasını diliyorum. Haccınız hayırlı ve mübarek olsun” diye konuştu.

Canik’in kızları turnuvaya katılıyor

Türkiye genelinde bir çok turnuvada şampiyonluklar elde eden Samsun Canik Belediyespor Basketbol Takımı’nın alt yapı sporcuları, Burhani’ye de turnuvaya katılacak.

Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın alt yapısı Türkiye genelinde önemli turnuvalara katılmaya devam ediyor. Antrenör Mehmet Küntüşlü idaresinde hazırlanan Basketbol Takımı’nın U14 ve U16 takımları, Burhaniye Cap Turnuvası’na katılacak. Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek turnuvaya iki takımla katılan Samsun temsilcisi sporcular, yurt genelinden 11 önemli takımın yer alacağı turnuva öncesi oldukça iddialı.

11 TAKIM KATILIYOR

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün, “Turnuvaya Ankara, İzmir Urla, Güre, Burhaniye gibi bir çok yerden 11 elit takım katılıyor. Bu tür turnuvalar çocuklarımızın gelişimi için çok önemli. Alt yapı oyuncularımız çeşitli kategorilerde daha önce bir çok önemli başarılara imza attılar. İnanıyorum ki bu turnuvada da önemli dereceler yapacaklardır. Ben alt yapı oyuncularımızı yetiştiren, turnuvalara hazırlayan Mehmet Küntüşlü hocamıza teşekkür ediyor, kızlarımıza turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber