Başkan Dursun Mücahit Erbin: Milletimizin yanında olduk

Başkan Dursun Mücahit Erbin: Milletimizin yanında olduk
16.05.2020
A+
A-

Covid-19 ile mücadelede ilk andan itibaren seferber olduklarını belirten AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, “Bizim için sağlığı, refahı ve huzuru çok önemli olan vatandaşlarımızı ve esnafımızı bu süreçte yalnız bırakmadık.

Son olarak ticari faaliyetlerine başlayan berber ve kuaför esnafımızı ziyaret ederek kolonya, maske ve bilim kurulu tavsiyeli ile oluşturulan İçişleri Bakanlığımızın duyurduğu Berber ve Kuaförlerin Açılması Genelgesini teslim ettik” dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İlkadım İlçe teşkilatı olarak hem vatandaşların hem de esnafların karşılaştığı sorunların çözümü ve
destek olmak için ilk günden itibaren seferber olduklarını ifade eden Başkan Erbin, “Bizim için her vatandaşımızın sağlığı, refahı ve huzuru çok önemli. Geçmişte olduğu gibi Pandemi sürecinde de milletimizin dertleriyle dertleniyoruz. İlk andan itibaren teşkilatımız tüm kılcan damarlarıyla harekete geçti. Evlerine giderek vatandaşlarımıza kolonya ve maske dağıttık, pide ikramında bulunduk. Ticari faaliyetlerine başlayan berber ve kuaför esnafımızı yalnız bırakmadık. Her birini ziyaret ederek kolonya, maske verdik, hayırlı ve bereketli kazanç diledik. Bunların dışında bir çok faaliyetlerde bulunduk. Teşkilatımız bütün unsurlarıyla birlikte vatandaşımızın yanında oldu” dedi.

Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelede başarılı bir süreç yaşadığına dikkat çeken Başkan D. Mücahit Erbin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, pek çok ülkeye göre tedbirlerini önceden aldı. Tabi bu tedbirler salgının çok daha hızlı yayılmasını engelledi. Sağlıkta çok güçlü bir yapıya sahip olduğumuzu bu süreçte tüm dünya gördü. Açıklanan Eknomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında yardım ve destekler 200 milyar TL’ye ulaştı. Devletimiz milletimizin daima yanında oldu. Çünkü biz insanı yaşatki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ettik, ediyoruz.

Çalışmalarımıza desteğini veren Büyükşehir Belediyemizin birimlerine ve Sayın başkanımız Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu zorlu süteçte özveri ve fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız, Vefa Sosyal Destek ekiplerimize, emniyet güçlerimize ve tüm birimlere teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Salı günü idrak edeceğimiz Kadir Gecemizi şimdiden tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber