Başkan Deveci: “Herkesin fikrine ihtiyacımız var”

Başkan Deveci: “Herkesin fikrine  ihtiyacımız var”
13.10.2022
A+
A-

“Katılımcı Bütçe” toplantılarına hızla devam eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Çocuklarımızın korkusuzca sokakta oynayabileceği bir Atakum diyoruz. Onun için herkesin fikrine ihtiyacımız var” dedi.

Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi iş birliğiyle, Karadeniz Bölgesin’de ilk defa  “Benim Bütçem”, “Benim Kentim”, “Benim Belediyem” sloganlarıyla başlayan “Katılımcı Bütçe” toplantıları daha fazla Atakumlu yurttaşa ulaşmak için yoluna devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde Gökay Park sitesinde mahallelilerle buluşan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ve ekibi, yurttaşların “Katılımcı Bütçe” fikirlerini dinledi.

 

GÖNÜLLÜLÜK TALEBİ

Toplantıda söz alan yurttaşlar Atakum için fikirlerini ve taleplerini anlattı. Kentin faydasına olan projelerde gönüllü çalışmak istediklerini söyleyen mahalleliler, geri dönüşüm çalışmalarının geliştirilmesi, güvenli trafik, evcil hayvan parkı ile mahalleler arası amatör spor turnuvalarının yapılmasıyla ilgili önerilerde bulundu.

 

“FARKLI FİKİRLER ORTAYA ÇIKIYOR”

“Katılımcı Bütçe” projesinin dünyanın her yerine açık olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ise, “Viyana’da, Kanada’da ve dünyanın dört bir yanında Samsunlular var. Bizi takip ediyorlar ve sosyal medyadan fikirlerini aktarabiliyorlar. Bizi takip eden başka belediyeler kendi uygulamalarını anlatacak, biz de onlara aktaracağız. Yaşanabilir, sürdürülebilir, barışçıl bir dünya; çocuklarımızın korkusuzca sokakta oynayabileceği bir Atakum diyoruz. Onun için herkesin fikrine ihtiyacımız var. Bu toplantılarda ufkumuzu açan farklı fikirler ortaya çıkıyor. Birlikte yönetim, katılımcı bütçe dediğimiz bu, biz de bunu arıyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber