Başkan Demirtaş Vezirköprülüler Derneği ile bir araya geldi    

Başkan Demirtaş Vezirköprülüler Derneği ile bir araya geldi    
20.02.2022
A+
A-

Vezirköprülüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği toplu üye kabul programına katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlkadım bizim evimiz. Hepimizin doğduğu, büyüdüğü, eşimizin, dostumuzun ve sevdiklerimizin bulunduğu bir ev. Sizden bir Belediye Başkanı kardeşiniz olarak ricam; omuz omuza vererek ilçemizi hak ettiği yere gelmesi için bizlere yardımcı olmanızdır” diye konuştu.

Vezirköprülüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Acem Tekkesi’nde düzenlediği toplu üye kabul kahvaltı programına katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, girişte üyeleri tek tek selamlayıp sohbet etti.

“Aslan;En iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz”

Programda kısa bir açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Recep Aslan,” Yaşadığımız şehir için hep en iyisini yapmak için çabalıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de bütün vatandaşlarımızın hayatlarına en kolay ve en hızlı nasıl dokunabiliriz diye düşünüyoruz. Bütün bunları kenti yönetenlerle birlikte yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Samsun için her daim özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere bu yeri tahsis ederek destek ve katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“Birlikte hizmet yapmaya devam edeceğiz”

Bu programda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Aynı dili konuşan, aynı kültürü paylaşan, aynı yörenin insanları bir dernek çatısı etrafında birleşip o çerçevede faaliyetlerde bulunması çok anlamlı. Bizi biz yapan birlik ve beraberlik olgusudur. Yaşadığımız şehir için birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Şehrin kalkınması için herkes üstüne düşeni yapmalı”

Şehrin kalkınması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken Başkan Demirtaş“ Toplum, her bireyin önce kendisini sonra da çevresini kalkındırması ile gelişir. Farklılıklarımız bizleri daha ileriye taşımak için iyi yönde kullanıldığında, tüm toplumun gelişmesine katkı sağlar. Yaşadığımız şehrin kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için de herkes üstüne düşeni yapmalı. Farklılıkları harmanlayarak İlkadım’ın gelişimine katkı sağlamalıyız. Kendi yöresel ve kültürel değerlerini yaşatmaya çalışan ancak, yaşanılan kentin sorunlarından uzaklaşan, hemşeriler oluşmasını doğru bulmuyorum. Bu dengenin iyi korunması gerek. Bu noktada yakın zamanda kentimizde faaliyetlerini sürdüren tüm hemşehri derneklerini tek çatı altında olacağı bir yapıyı ilçemize kazandırma gayreti içinde olacağız. Doğusuyla-batısıyla; kuzeyi ve güneyi ile ülkemizin zenginliğinin büyük şehirlerde harmanlanacağı şehirlerde şehir hayatı ile birlikte farklı kültürlerden gelen insanlarla da tanışama kaynaşma fırsatı yakalanacağını” ifade etti.

“Projeleri anlattı”

Belediye çalışmaları ve yakın zamanda sosyal belediyecilik anlayışla ilçeye değer katacak olan projelerine de dernek üyeleri ile paylaşan Başkan Demirtaş,” Ata Ocağı (Büyükler Kreşi),Hasta ve Refakatçi Evi, Şefkat Evi (Kimsesizler Evi),Hilal Kart projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Program toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber