Başkan Demirtaş: Vatandaşlarımıza El Uzatmaya Devam Edeceğiz

Başkan Demirtaş: Vatandaşlarımıza El Uzatmaya Devam Edeceğiz
18.10.2021
A+
A-

Sosyal belediyecilik faaliyetleriyle ilçe halkının yanında olan İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi imece usulü yardımlaşma kültürüyle hayırseverler vatandaşlar ile  ihtiyaç sahipleri arasında bir dayanışma köprüsü oluyor.

Korona virüs sebebiyle daha da zorlaşan ekonomik durum birçok vatandaşı yakından etkilediği bu günlerde İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğüne bağlı “Hayır Çarşısı” tarafından başlatılan yardımlar, kısa sürede çevreye yayıldı. Eşya talebinde bulunan bir çok aileye yardımı yapılmasına vesile olduklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Takdir edersiniz ki yeryüzünde herkes aynı imkanlara sahip değil. Bazı insanlarımız yokluk ve çaresizlikle mücadele ediyor. Biz de görevimiz gereği bu yoksulluğu en aza indirmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize Hilal Kart vasıtası ile yardım etmeye başladık. Bu kısıtlı idi. Kısa sürede yardım çağrılarımızı duyan yardımseverler kendi imkânları ile kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını getirmeye başladı. Biz de bu eşyaları yenileyerek Kadın Koordinasyon Merkezimiz aracılığıyla düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtmaya başladık. Bu anlamda da Kadın Koordinasyon Merkezimiz alan elle veren eli buluşturmaya devam ediyor. Bundan sonra da yardımlarımızı her gecen gün büyüterek vatandaşlarımıza el uzatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Demirtaş, hayırseverler vatandaşlardan kullanım fazlası eşyalarını 444 55 01 hattını arayarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaları çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber