Başkan Demirtaş Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti

Başkan Demirtaş Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti
02.01.2023
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Başkanı Necati Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti. Başkan Demirtaş, gazilerin ve şehit ailelerinin taleplerini dinleyerek “Bugün bu topraklarda özgürce yaşıyor ve şanlı bayrağımızı gururla gönderde dalgalandırabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.” dedi.

“Her zaman başımızın üstünde yeriniz var”

Dernek Başkanı Necati Yılmaz ile dernek binası gezerek bilgiler alan Başkan Demirtaş, bütün dünyanın zor bir dönemden geçtiğini dile getirerek şöyle konuştu: “Savaşlar oluyor. İnsanlar vatanlarını terk ediyor. Böyle dönemlerde insan gazilerimizin kıymetini daha iyi anlıyor. Bu topraklarda kahramanlar yaşıyor. Sizler bu çabayı göstermeseydiniz bugün bambaşka yerlerde olabilirdik. Bu milletin harcı bu kültürdür. Bu kültürü yaşatan da sizlersiniz. Bu vatanı ayakta tutan şey vatan sevgisidir, millet aşkıdır. Onu da sizler yaşatıyorsunuz. Sizler bize emanetsiniz. Her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Gücümüz neye yeterse yapmaya hazırız. Biz bir aileyiz. Sizlerin bizim gönlümüzdeki yeri bambaşka ve bu hep böyle olmaya devam edecek” diye konuştu.

“Bu bir ahde vefadır”

Samimi sohbet havasında geçen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malulleri, Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Dayanışma Derneği Başkanı Necati Yılmaz,” Bizleri şereflendirdiniz, bu kadar yoğun mesai arasında bizleri ziyaret ettiniz. Bizi sizlerin bu ilgi alakası çok mutlu etti. Bu tür şeyler yaşamadan anlaşılmaz. Acılarımızı hafifleterek yaşamaya mecburuz.Bu bir ahde vefadır.Bizim kapımız her zaman sizlere açık. Dernek olarak vatan ve millet sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yolda verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber