Başkan Demirtaş Kılıçdaroğlu ve Akşeneri makamında ağırladı

Başkan Demirtaş Kılıçdaroğlu ve Akşeneri makamında ağırladı
21.05.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 19 Mayıs 1919, milli mücadele meşalesini Samsun’da yakarak Türk Milleti’ne rotasını gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum günü kabul ettiği bu yıl 100.Yılının kutladığı etkinliğe gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ‘i İlkadım Belediyesinin  yeni hizmet binasında ağırlayarak misafir etti.

İlkadım ilçesi Kadıköy mahallesi Ulugazi Tokileri üzerinde bulunan İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarete CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP ve İYİ partilerin il,ilçe başkanları ve temsicileri,İlkadım ilçe muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İMAMOĞLUN’DAN  DEMİRTAŞ’A ANLAMLI HEDİYE

Genel Başkanlar Kılıçdaroğlu ve Akşener’i yeni belediye hizmet binasını gezdirerek tanıtan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Başkanlık makamında bir süre sohbet etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ziyaretin unutulmaması ve hatırlanması adına Başkan Demirtaş’a Sivas Milli Mücadelenin 108 günü adlı kitabı hediye etti.

AKŞENER HERŞEY İYİ OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,”Kurtuluşun ilk adımın atıldığı bu şehirde sizi bu koltukta görmek çok güzel oldu.Her şey iyi olacak ”dedi.

KILIÇDAROĞLU İLÇENİZE YAPACAGINIZ HİZMETLERE İNANCIMIZ TAM

Bu yeni hizmet binasında ilçenize güzel hizmetler yapacağınıza inancımız tam diyerek söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu” Umuyorum ki bu yeni hizmet binası kısa zamanda Samsun’un  incisi olacak” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş günün anısına Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’e çiçek ve Samsun’un simgesi olan Atatürk anıtını hediye etti.Katılımcıların Genel Başkanlar ile hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber