Başkan Demirtaş 3 Kaymakamı bir arada ağırladı

Başkan Demirtaş 3 Kaymakamı bir arada ağırladı
30.05.2019
A+
A-

Yerel seçimler sonrası mazbatasını alarak görevine başlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Kaymakamı Sn.İbrahim Keklik’i,Atakum Kaymakamı Sn.Namık Kemal Nazlı’yı Canik Kaymakamı Sn.Mahmut Halal’ı makamında ağırlayarak misafir etti.

Gazi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Demirtaş,Şehrimizin İlkadım,Atakum,Canik ilçesine hizmet veren 3 kaymakamı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette , birlik ve beraberlik vurgusu sohbetin ortak konusu oldu.

Kaymakamlıkların, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliğinin bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam edeceğini dile getiren İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ,”Vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olduklarını ifade etti.Bu vesile ile gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette şahsım ve kaymakam meslektaşlarım adına İlkadım Belediye Başkanlığına seçilmiş olmalarından dolayı, Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

HER ZAMAN YANIMIZDA OLMANIZI İSTERİZ.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, Şehir dinamikleri ve vatandaşlarımızla ortak hareket ederek, ilçemizi daha güzel yerlere taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Sizin desteğiniz ve gücünüzün her zaman yanımızda olmasını isteriz” diye konuştu.

Kadın Koordinasyon Merkezi ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımına devam ediyor

İlkadım ilçesinde ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında Ramazan boyunca titizlikle çalışan İlkadım  Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve belediye bünyesinde hizmet veren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi, hayırsever vatandaşlardan alınan yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma noktasında gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Koordinasyon Merkezi Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarına devam ediyor.Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerinin yanı sıra Kadın Koordinasyon Merkezine gelen talepleri değerlendiren Koordinasyon Başkanı Lütfiye Demirtaş,Kazımkarabekir de ikamet eden ihtiyaç sahibine gıda yardım paketini  kendi teslim etti. Ramazan ayı boyunca bu yardımların devam ettiğinin altını çizen Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, “Ramazan nedeniyle gıda paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Sosyal belediyeciliğin temel yapı taşı olduğu inancında olan başkanımızın talimatı doğrultusunda İlkadım ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımını yetiştirmek için gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

BAYAN DEMİRTAŞ HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Yapılan yardımların artığını ifade eden Demirtaş,Bizler İlkadım  Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzle koordineli olarak gıda yardımlarına Ramazan ayından sonra da ihtiyaç sahibi halkımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Bu vesile ilen ben emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber